امروز برای شهدا وقت نداریم؛
اصفهان مرکز گفت‌وگوی ادیان می‌شود
به قلم علی بدیع دانشجوی مدیریت رسانه و ارتباطات؛
سردار را آن‌طور که بود باید شناخت و معرفی کرد
از سوی مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی:
پذیرش دانشجوی کارشناسی در رشته‌های هنر
به قلم محمدحسین شیخ‌شعاعی؛
ما و دو پاپ
در فهرست نامزدهای نهایی جایزه کتاب سال قرار گرفت:
«اسلام نص‌گرا: تاریخ و عقاید اخباریان شیعه»

انتصاب عضو هیئت امنای دانشگاه به دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب

تاریخ انتشار: 1398/09/24

انتصاب عضو هیئت امنای دانشگاه به دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب

رهبر معظم انقلاب در حکمی حجت‌الاسلام دکتر حمید شهریاری عضو هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب را به دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب اسلامی منصوب کردند.

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب این انتخاب شایسته را به جناب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری تبریک گفته، موفقیت‌های روزافزون ایشان در این جایگاه ارزشمند را از درگاه احدیت مسئلت می‌نماید.

متن حکم رهبر معظم انقلاب به این شرح است:

جناب حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ حمید شهریاری دامت توفیقاته

به پیشنهاد شورای عالی مجمع تقریب مذاهب اسلامی جنابعالی را که بحمدالله از دانش و تجربه‌ لازم برخوردار می‌باشید به دبیرکلی آن مجمع منصوب می‌کنم و امیدوارم در ادامه تلاش‌هایی که در مدیریت‌های پیشین به کار رفته، جناب‌عالی نیز به توفیقات بزرگ دست یابید. امروز نشانه‌های ناکامیِ سیاست‌های تفرقه‌افکن میان برادران مسلمان بیش از همیشه مشهود است، و این در حالی است که تلاش استکبار جهانی برای ایجاد تفرقه در دهه‌های اخیر بیش از همیشه بوده است. بحمدالله  امروز در سراسر جهان اسلام عقلانیت برخوردار از هدایت الهی، نخبگان و فرزانگان و خیرخواهان را بیش از پیش به پایداری در برابر فتنه‌ها و خصومت‌های مذهبی تشویق می‌کند و این به طور کامل نقطه مقابل سیاست‌های کفر و استکبار جهانی است که به آتش‌افروزی میان مسلمانان دل بسته و به فرقه‌سازی روی آورده است و بحمدالله در چندین آزمایش به سختی شکست خورده است.

انتظار از مجمع تقریب آن است که با استفاده از ظرفیت بی‌انتهای عقلانیت اسلامی که در نیروهای فکری و علمی جهان اسلام وجود دارد، به‌ویژه برگزیدگان جوان و پرنشاط، گام بلندی در تقریب فکری و عملی مذاهب اسلامی برداشته و حرکتی را که از چند دهه پیش آغاز شده نوسازی نماید. بحول الله و قوّته.

لازم می‌دانم از زحمات ارجمند عالم بزرگوار جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای اراکی در مدت تصدی این مسئولیت سنگین تشکر کنم. توفیقات الهی را برای همگان خواستارم.

سید علی خامنه‌ای

برچسب ها : حمید شهریاری, رهبر معظم انقلاب, مجمع تقریب مذاهب