امروز برای شهدا وقت نداریم؛
اصفهان مرکز گفت‌وگوی ادیان می‌شود
به قلم علی بدیع دانشجوی مدیریت رسانه و ارتباطات؛
سردار را آن‌طور که بود باید شناخت و معرفی کرد
از سوی مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی:
پذیرش دانشجوی کارشناسی در رشته‌های هنر
به قلم محمدحسین شیخ‌شعاعی؛
ما و دو پاپ
در فهرست نامزدهای نهایی جایزه کتاب سال قرار گرفت:
«اسلام نص‌گرا: تاریخ و عقاید اخباریان شیعه»

آزمون اشتمال و تافل انگلیسی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد

تاریخ انتشار: 1398/09/23

آزمون اشتمال و تافل انگلیسی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد

روز جمعه 23 آذرماه 1398 آزمون اشتمال عربی و تافل انگلیسی ویژه دانشجویان دکتری سراسر کشور در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، یکی از شرایط فارغ‌التحصیلی در دوره دکتری، ارائه مدرک معتبر زبان انگلیسی و در برخی رشته‌ها زبان عربی می‌باشد. در این راستا چندی سالی است دانشگاه ادیان و مذاهب با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به برگزاری آزمون اشتمال زبان عربی و تافل انگلیسی برای دانشجویان دکتری سراسر کشور می‌نماید.

آخرین آزمون اشتمال عربی و تافل انگلیسی روز جمعه 23 آذرماه 1398 با حضور 560 شرکت‌کننده از سراسر کشور در محل دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

گفتنی است داوطلبان در این آزمون باید در سه مهارت، نمره متوسط به بالا را کسب کنند.

برای آمادگی هرچه بهتر شرکت‌کنندگان، کارگاه آمادگی آزمون اشتمال عربی و تافل انگلیسی در روزهای پیش آزمون به صورت مجازی و حضوری برگزار می‌گردد.

آزمون بعدی اشتمال عربی و تافل انگلیسی اسفندماه 1398 در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به شرکت در این آزمون می‌توانند اخبار و اطلاعات مربوط را از طریق کانال تلگرامی@zabaneadyan  و کانال ایتا eitaa.com/zabaneadyan دنبال کنند.

برچسب ها : اشتمال عربی, تافل انگلیسی, دانشگاه ادیان و مذاهب