اطلاعیه مهم دانشگاه ادیان و مذاهب:
تغییر و تعویق زمان برگزاری بسندگی عربی (اشتمال)
با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی

بازدید استادان و دانشجویان اتریشی از دانشگاه

تاریخ انتشار: 1398/08/14

بازدید استادان و دانشجویان اتریشی از دانشگاه

جمعی از دانشجویان و استادان دانشگاه گراتس اتریش میهمان دانشگاه ادیان و مذاهب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جمعی از دانشجویان و استادان دانشگاه گراتس اتریش روز پنجشنبه نهم آبان‌ماه 1398 در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند.

میهمانان ضمن بازدید از دانشگاه با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی انصاری پور عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب دیدار کردند. میهمانان در این دیدار سؤالات خود درباره رویکردهای دانشگاه ادیان و مذاهب و نیز مذهب تشیع مطرح کردند و دکتر انصاری پور به سؤالات آنان پاسخ گفتند.

گفتنی است با توجه به فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه و رویکردی که دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگوی بین ادیان و تقریب بین مذاهب در پیش گرفته است، این دانشگاه به یکی از جاذبه‌های گردشگری شهر قم تبدیل شده و سالانه چندین گروه از گردشگران علمی به‌خصوص از کشورهای فرانسه، اتریش و آلمان از آن بازدید می‌کنند.

برچسب ها : اتریش, گردشگر, دانشگاه ادیان و مذاهب, محمدتقی انصاری پور, دانشگاه گراتس