یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

مراسم رونمایی از کتاب کیش گنوسی برگزار شد

تاریخ انتشار: 1398/07/12

مراسم رونمایی از کتاب کیش گنوسی برگزار شد

نخستین جلسه رونمایی از کتاب روز چهارشنبه دهم مهرماه 1398 در کتاب‌سرای دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،‌ مراسم رونمایی از کتاب کیش گنوسی با حضور رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشکده ادیان دکتر احمدرضا مفتاح و دیگر اساتید و دانشجویان در کتاب‌سرای دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

در این جلسه که نخستین جلسه رونمایی از یکی از کتاب‌های انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در کتاب‌سرای دانشگاه ادیان بود، ماشاءالله کوچکی میبدی یکی از مترجمان کتاب و دکتر محمد شکری فومشی به عنوان کارشناس حضور داشتند و درباره کتاب، نویسنده و روند چاپ آن توضیحاتی ارائه کردند.

میبدی، یکی از مترجمان، دلیل اصلی انتخاب کتاب را علاقه شخصی به حوزه ادیان و گنوسی‌ها عنوان و خاطر‌نشان کرد: این کتاب و ترجمه آن که قریب به هشت سال طول کشیده است، می‌تواند در حوزه گنوسی‌ها به عنوان درس‌نامه استفاده شود.

دکتر شکری فومشی نیز بر اهمیت نویسنده کتاب؛ هانس یوناس تأکید کرد و گفت: یوناس از محققان و پژوهشگران برجسته در حوزه گنوسی‌ها در دوره معاصر است و کتاب را نخست به آلمانی و سپس به انگلیسی نگاشته است.

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: در مطالعه این اثرِ هانس یوناس باید به این نکته دقت کرد که به نظر می‌رسد، یوناس تمدن و امپراتوری‌ ایران، پیش از یورش اسکندر را نادیده گرفته است.

گفتنی است کتاب کیش گنوسی‌ها به‌تازگی از سوی انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب چاپ شده است. مترجم دیگر کتاب حمید هاشمی کهندانی، در جلسه رونمایی حضور نداشت.

برچسب ها : کیش گنوسی, کتابسرای ادیان, ماشاءالله کوچکی میبدی, محمد شکری فومشی, سید ابوالحسن نواب, دانشگاه ادیان و مذاهب