طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب صورت گرفت؛
انتصاب عضو هیئت امنای دانشگاه به دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب
به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار می شود؛
وحدت حوزه و دانشگاه از منظر بیانیه گام دوم
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
گاهی اوقات سیاست های کلان برنامه عمل ندارد
در جدیدترین شماره از نشریه هفت‌آسمان انجام شد؛
بررسی آیه «وَ مَا کنَّا مُعَذِّبِینَ» از دیدگاه علمای مذاهب
در حاشیه نشست «بررسی مسائل و اولویت‌های حوزه زنان و خانواده کشور»
دیدار عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست دانشگاه
دکتر شریعتمداری در گفتگو با شفقنا؛
پژوهش های ما نیازمحور نیست

نشست نقد و بررسی کتاب «درباره شر» برگزار می شود

تاریخ انتشار: 1398/07/14

نشست نقد و بررسی کتاب «درباره شر» برگزار می شود

نشست نقد و بررسی کتاب درباره شر، چهارشنبه ۱۷ مهرماه در دانشگاه ادیان و مذاهب برپا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، به همت انجمن دانش آموختگان دانشگاه ادیان و مذاهب و همکاری دانشکده فلسفه، نشست نقد و بررسی کتاب درباره شر برگزار می شود.

این نشست با حضور نعیمه پورمحمدی و حجت الاسلام سیدحسن اسلامی، چهارشنبه ۱۷ مهرماه از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برپا می شود.

کتاب «درباره شر؛ ترجمه مقالات برگزیده در فلسفه و الاهیات شر» (جلد اول: الاهیات سنتی و جلد دوم: الاهیات مدرن) به سرپرستی نعیمه پورمحمدی به همت انتشارات کتاب طه منتشر شد.

در معرفی این اثر آمده است: در جلد نخست این مجموعه، نگاه‌های سنتی و نقد آنها و در جلد دوم رویکردهای الاهیاتی مدرن را از نظر خواهیم گذراند. در جلد نخست، ابتدا دو روایت تحلیلی و تازه از برهان شر از جمله روایت شلنبرگ را چیده‌ام تا با اصل برهان شر از راه تقریرهای تازه آن آشنا شویم. سپس پای سخن «فیلسوفان کلاسیک» همچون هایدگر، هیوم، کانت، فروید و یونگ و «الاهیات ادیان» شامل «تئودیسه یهودی»، «تئودیسه مسیحی»، «تئودیسه اسلامی» و «تئودیسه هندی» می‌نشینیم. بعد از آن علل و عوامل «ناکامی تئودیسه‌های سنتی» را از نظر متفکران مدرن پی‌گیری می‌کنیم.

در جلد دوم که به بازنمایی پاسخ‌های جدید می‌پردازد، حاصل کوشش خلاقانه و تحول‌خواه «الاهیات مدرن» در پاسخ به مسئله شر را از نظر می‌گذرانیم: از «الاهیات خدای گشوده» تا «الاهیات پویشی»، «الاهیات اعتراض»، «الاهیات شکاکانه»، «الاهیات فمینیستی» و ….

کتاب «درباره شر؛ ترجمه مقالات برگزیده در فلسفه و الاهیات شر» (جلد اول: الاهیات سنتی و جلد دوم: الاهیات مدرن) به سرپرستی نعیمه پورمحمدی به همت انتشارات کتاب طه منتشر شد.

برچسب ها : نقد و بررسی, کتاب درباره شر, چهارشنبه ۱۷ مهرماه, دانشگاه ادیان و مذاهب, نعیمه پورمحمدی