یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

اربعین نماد اسلام مقاومتی و اسلام شیعی است

تاریخ انتشار: 1398/07/11

اربعین نماد اسلام مقاومتی و اسلام شیعی است

اگر بخواهیم وحدت داشته باشیم باید بر اصولمان و انقلابیگریمان پافشاری کنیم و در راه امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مجد باشیم.

به گزارش روابط عمومی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در سی و چهارمین همایش مدیران مرکز خدمات ضمن قدردانی از فعالیت‌های این مرکز به تاریخچه گسترش شیعه و اهمیت اربعین اشاره کرد.

وی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در بسیاری از کشورهای دنیا اسمی از شیعه نبود، گفت: پس از انقلاب اسلامی شیعه در جهان مطرح شد. در کشورهایی مانند مالزی و بوسنی شیعه‌ای وجود نداشت و امروز می‌توان گفت در هیچ کشوری نیست که خیمه حسینی برپا نشود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: نشر و گسترش تشیع در زمان امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) صورت گرفته است.

وی گفت: امام(ره) شیعه را با عنوان اسلام ناب پیش بردند و مقام معظم رهبری با عنوان اسلام مقاومتی پیش می‌برند و امروز تشیع در دنیا به صورت ابرقدرت مطرح می‌شود و خود را به رخ عالم می‌کشد.

حجتالاسلام والمسلمین نواب گفت: امروز شیعه، حزبالله و انصارالله را دارد و کمکم اسلام مقاومتی و پایداری، خود را مانند قدرتی در جهان مطرح می‌کند.

وی گفت: اربعین نماد اسلام مقاومتی و اسلام شیعی است و مظهر شعائر این مکتب است.

رئیس هیئت‌مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه گفت: از لحاظ فکری و علمی نتوانسته‌ایم تشیع را در جهان مطرح کنیم. امروز در مقالات علمی جهان جای شیعه ناب خالی است.

وی گفت: زمانی که فتواهای مقام معظم رهبری را می‌بینیم، متوجه می‌شویم که درک درستی از جهان و تقریب دارند.

حجتالاسلام والمسلمین نواب گفت: ما اینهمه خون دادیم که زمام فکری جامعه در دست یک نفر به نام ولیفقیه باشد.

وی گفت: همه شما می‌دانید که از دوگانگی لطمه می‌خوریم. ما یک کشور، یک رهبر فرزانه و قدرتمند، یک ارتش، یک سپاه، یک قوه قضائیه و یک قوه مقننه و یک کشور داریم و راه رسیدن به قدرت، وحدت ملی است.

حجتالاسلام والمسلمین نواب گفت: اگر بخواهیم وحدت داشته باشیم، باید بر اصولمان و انقلابیگریمان پافشاری کنیم و در راه امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) مجد باشیم؛ به شرطی که همراه با انقلابیگری، شرح صدر و تحمل داشته باشیم و هرکس هم‌فکر ما نبود، طرد نکنیم.

برچسب ها : انقلابی گری, شرح صدر, شیعه ناب, اهمیت اربعین, حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب, رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

داود
کاربر میهمان