با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی
طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر اسلامی به عضویت در کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش منصوب شد

وظیفه خود می‌دانیم از ظرفیت دانشگاه ادیان و مذاهب استفاده کنیم

تاریخ انتشار: 1398/07/06

وظیفه خود می‌دانیم از ظرفیت دانشگاه ادیان و مذاهب استفاده کنیم

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در امور اهل‌سنت شمال کشور با حضور در دانشکده مذاهب اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی سلطانی رئیس دانشکده دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خیرخواه مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در امور اهل‌سنت شمال کشور با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی سلطانی رئیس دانشکده مذاهب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

خیرخواه در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های دانشگاه ادیان و مذاهب در راستای وحدت شیعه و سنی گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب به عنوان یک دانشگاه تجارب بالایی در ایجاد تفاهم و وحدت بین مذاهب اسلامی دارد و ما وظیفه خود می‌دانیم از ظرفیت این دانشگاه استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سلطانی نیز ضمن خوش‌آمدگویی به مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در امور اهل‌سنت شمال کشور گفت: تلاش دانشگاه ادیان و مذاهب بر این است که مودت و دوستی بین شیعه و سنی را تقویت نماید و در این راستا آغوش خود را بر همه افراد و نهادهای مختلف در کشور و خارج از کشور که در این راستا می‌کوشند، گشوده است.

گفتنی است حجت‌الاسلام والمسلمین خیرخواه در ادامه با دکتر محمد انصاری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه دیدار کرد.

این دیدار روز شنبه ششم مهرماه 1398 به انجام رسید.

برچسب ها : علی خیرخواه, اهل سنت, ولی فقیه, دانشکده مذاهب اسلامی, مصطفی سلطانی