ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش طلبه در مقطع کارشناسی ارشد

تاریخ انتشار: 1398/06/10

ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش طلبه در مقطع کارشناسی ارشد

دانشگاه ادیان و مذاهب از میان طلاب زن و مرد برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98 دانشجو میپذیرد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب در اطلاعیه‌ای نحوه و زمان ثبت‌نام داوطلبان آزمون‌ دوره‌های کارشناسی‌ارشد (مهرماه 98) را در این دانشگاه اعلام کرد.

در اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب در این باره آمده است:

داوطلبان تحصیلات تکمیلی از میان برادران و خواهران طلبه و یا کسانی که از یکی از مراکز و دانشگاه‌های حوزوی فارغ‌التحصیل شده باشند، می‌توانند برای ثبت‌نام در هریک از رشته‌محل‌های تحصیلی دانشگاه ادیان و مذاهب از روز یک‌شنبه مورخ 1398/06/10 با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

تکالیف داوطلبان برای ثبت‌نام:

1. داوطلبان دوره کارشناسی ارشد باید پیش از 31/06/1398 از سطح دو حوزوی و یا کارشناسی فارغ‌التحصیل شوند. بنابراین به داوطلبان محترم توصیه می‌شود بر اساس شرایط خویش اقدام به ثبت‌نام در هریک از این دوره‌ها نمایند.

تبصره: داوطلبان طلبه اهل‌سنت که متقاضی آزمون سطح دو دبیرخانه شورای هماهنگی مدارس علوم دینی اهل‌سنت می‌باشند، باید به اطلاعیه دانشگاه در این مورد مراجعه نمایند (کلیک کنید)‌ و یا با شماره 09136803477 (آقای سمیعی) تماس گرفته و یا عضو کانال پیام‌رسان ایتا با همین شماره همراه شوند.

1. در مقطع کارشناسی ارشد، دانشگاه ادیان و مذاهب بر اساس مجوز‌ها و قوانین وزارت علوم در دو شیوه آموزش‌محور غیرحضوری (الکترونیکی) و آموزشی ـ پژوهشی (حضوری) ثبت‌نام می‌نماید. هریک از این شیوه‌ها دارای قوانین و مقررات خاص خود می‌باشد.
  2. به همه داوطلبان محترم توصیه می‌شود پیش از شروع مراحل ثبت‌نام، دفترچه راهنمای پذیرش و ثبت‌نام مربوط به دوره انتخابی خود را با دقت مطالعه نمایند.
  3. پس از مطالعه دفترچه راهنما و انتخاب رشته‌محل تحصیلی با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو و یا کلیک بر روی لینک ثبت‌نام اقدام به تکمیل نمودن مراحل ثبت‌نام نمایند. در پایان مراحل ثبت‌نام، به داوطلبان شماره پرونده و رمز ورود داده خواهد شد که نشانگر پایان مراحل ثبت‌نام یک داوطلب است. صحت اطلاعات ارسالی به عهده شخص داوطلب است.
  4. زمان چاپ کارت ورود به جلسه آزمون، چند روز پیش از آزمون از طریق سامانه پذیرش و یا پیامک، اطلاع‌رسانی خواهد شد. داوطلبان باید کارت ورود به جلسه را در موعد مقرر از طریق سامانه پذیرش چاپ و دریافت کرده و در روز آزمون همراه با کارت ورود به جلسه آزمون در محل آزمون حضور داشته باشند.

پذیرش: 32802610 -025 (داخلی 103) پاسخ‌گویی پیرامون مسائل پذیرش و مراحل ثبت‌نام.

امور شهریه دانشجویی: 32802610 – 025 (داخلی 160 و یا داخلی‌های 110 و یا 155) پاسخ‌گویی پیرامون مسائل و تعهدات مالی دانشجویان.

برای ثبت‌نام کلیک کنید

برای دریافت دفترچه راهنما کلیک کنید