رایزن ایران در اربیل با ریاست دانشگاه دیدار کرد

تاریخ انتشار: 1398/05/27

رایزن ایران در اربیل با ریاست دانشگاه دیدار کرد

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اربیل اقلیم کردستان عراق با حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در دیدار آقای قدرتی‌نیا رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در شهر اربیل اقلیم کردستان عراق با اشاره به حساسیت منطقه در شرایط کنونی گفت: عراق دارای تنوع قومی بسیاری است و یکی از اقوامی که نقش پررنگی در شرایط سیاسی عراق به‌خصوص در دوره معاصر داشته است، مردم کرد هستند.

وی افزود:دشمنان می‌کوشند با نفوذ در بین صفوف بهم پیوسته مسلمانان برای خود جای پایی باز کنند و این وظیفه مردم و حاکمان خاورمیانه است که اجازه ندهند استکبار از تنوع قومی و دینی این مناطق سوء استفاده کند.

قدرتی‌نیا رایزن فرهنگی ایران در شهر اربیل اقلیم کردستان عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب آمادگی خود را برای گسترش همکاری‌های دانشگاه ادیان و مذاهب با مراکز علمی و دانشگاهی اقلیم کردستان عراق اعلام کرد.

گفتنی است در ادامه قدرتی‌نیا از بخش‌های مختلف دانشگاه بازدید به عمل آورد.

این دیدار روز پنجشنبه 24 مردادماه 1398 به انجام رسید.

برچسب ها : اربیل, اقلیم کردستان عراق, سید ابوالحسن نواب, دانشگاه ادیان و مذاهب