مراسم بزرگداشت آیت‌الله محسنی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: 1398/05/22

مراسم بزرگداشت آیت‌الله محسنی برگزار می‌شود

مراسم بزرگداشت آیت‌الله آصف محسنی از علمای برجسته افغانستان از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

مراسم بزرگداشت آیت‌الله آصف محسنی از علمای برجسته افغانستان روز سه‌شنبه ۲۲ مردادماه بعد از نماز مغرب و عشاء از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی اختری در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار می‌شود.

گفتنی است آیت‌الله آصف محسنی از علمای برجسته افغانستان بود که سال‌ها هم در حوزه علم و هم در حوزه دفاع از سرزمین اسلام در برابر متجاوزان مبارزه کرد. معجم «احادیث المعتبره» (در هشت جلد، اثر برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران) و «افق اعلی» (تفسیر آیاتی از قرآن مجید در سه جلد) از جمله آثار علمی ایشان بود که از سوی انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شده است.

برچسب ها : آصف محسنی, افغانستان