با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی
طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر اسلامی به عضویت در کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش منصوب شد

رایزن فرهنگی ایران در سلیمانیه میهمان دانشگاه شد

تاریخ انتشار: 1398/05/03

رایزن فرهنگی ایران در سلیمانیه میهمان دانشگاه شد

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه روز پنجشنبه سوم مردادماه 1398 با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با ریاست دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در دیدار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه، ضمن تأکید بر یکپارچگی عراق و اتحاد اقوام و ادیان مختلف در این کشور گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب یک دانشگاه بین‌المللی با رویکرد گفت‌وگو بین ادیان و مذاهب گوناگون است. لذا گسترش ارتباط خود با کشورهای همسایه از جمله عراق را سرلوحه برنامه خود قرار داده است.

وی افزود: در دانشگاه ادیان و مذاهب دانشجویان بسیاری از کشورهای منطقه به خصوص عراق مشغول به تحصیل هستند و امیدواریم این همکاری با اقلیم کردستان عراق نیز آغاز گردد.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه  نیز آمادگی خود را برای همه گونه همکاری با دانشگاه ادیان و مذاهب و برقراری روابط علمی با دانشگاه‌های اقلیم کردستان عراق اعلام کرد.

گفتنی است پیش از این دیدار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه از بخش‌های مختلف دانشگاه بازدید به عمل آورد.

برچسب ها : سلیمانیه, کردستان عراق, جمهوری اسلامی ایران, دانشگاه ادیان و مذاهب, رایزن فرهنگی