مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
سفر علمی فرهنگی به ایتالیا و واتیکان
مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
اصول و مبانی تربیت معنوی عرفانی کودکان و نوجوانان
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
به مناسبت هفته وحدت برگزار می شود؛
محفل انس با قرآن با حضور قاری بین‌المللی کشور
مقاله ای به قلم دکتر اعظم خوش‌صورت موفق؛
بررسی و نقد مراسم نهم ربیع در منابع شیعی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر صادق‌نیا:
خوانش گفتمانیِ مهدویت، مسئولیت‌پذیرانه است
دکتر شریعتمداری در گفتگو با ایکنا:
امام حسن عسکری(ع) شیعیان را به صبر و انتظار دعوت کرد
حجت الاسلام والمسلمین دکتر جعفر طیاری؛
دانشگاه ادیان در پی گفت‌وگو با مراکز علمی سراسر جهان است

دنیای امروز نیاز به هم‌زیستی مسالمت‌آمیز دارد

تاریخ انتشار: 1398/04/29

دنیای امروز نیاز به هم‌زیستی مسالمت‌آمیز دارد

جمعی از استادان دانشگاه دمشق سوریه با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با ریاست دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جمعی از استادان دانشگاه دمشق سوریه روز چهارشنبه 26 تیرماه 1398 ضمن بازدید از دانشگاه‌ ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در ابتدای این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان گفت: ما به تاریخ صدها ساله سوریه افتخار می‌کنیم. شما به دانشگاه ادیان و مذاهب یعنی سوریه کوچک آمده‌اید. دانشگاهی که مجموعه ادیان و مذاهب مختلف مانند سوریه در آن حضور دارد و نمونه‌ای است از هم‌زیستی مسالمت‌آمیز و علمی ادیان و مذاهب مختلف. دنیای امروز نیاز به هم‌زیستی مسالمت‌آمیز دارد.

نواب ‌هم‌چنین گفت: مقاومت در برابر دشمن باعث پیشرفت ایران در همه زمینه‌ها شده است کما این‌که ایران در زمینه ارائه مقالات علمی رتبه هجدهم در جهان است. هم‌چنین در عرصه‌های مختلف ایران جزو نخستین کشورها در جهان است. ان شاء الله سوریه نیز که دارای تمدنی تاریخی در گذشته بوده است با غلبه بر دشمن، به روزهای درخشان گذشته بازمی‌گردد. بشر سال‌ها است درگیر جنگ مذهبی و دینی است. امروز نیز بدترین کارها به اسم اسلام انجام می‌شود. اسلامی که دین حنیف، معتدل، دین عقل و مردانگی و اخلاق است. حتی نام این دین از سلام یعنی صلح و دوستی می‌آید. لذا بشریت همیشه نیاز به گفت‌وگو دارد. ما نیز با همین هدف در سطح آکادمیک و دانشگاهی هستیم. ما معتقدیم شیعه و سنی فرزندان یک خانواده هستند. ما از این فراتر رفته‌ایم و در پی گفت‌وگوی ادیان هستیم. ما سه راه برای ارتباط با دیگر ادیان داریم: جنگ، قطع ارتباط و یا گفت‌وگو. طبق نص قرآن، سومین راه، بهترین راه است.

وی در پایان گفت: انسان نیاز به گفت‌وگو برای حل مشکلاتش دارد. جنگ چاره کار نیست و باید بین نقاط مشترک به گفت‌وگو نشست.

در ادامه این دیدار، میهمانان یک به یک ضمن معرفی خود، به ارائه گزارشی از دانشگاه دمشق و فعالیت‌های علمی آن پرداختند.

یکی از میهمانان در این دیدار گفت: ایران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین کشورهای اسلامی، پیشرفت بسیاری در زمینه‌های مختلف داشته است و باید به عنوان الگو مورد توجه قرار گیرد و ما علاقه داریم با این مرکز تمدن اسلامی در ارتباط باشیم و از آن بهره‌مند شویم.

هم‌چنین در این دیدار، میهمانان سؤالات خود را در زمینه رویکردهای دانشگاه مطرح و ریاست دانشگاه به سؤالات آنان پاسخ گفت.

برچسب ها : سوریه, دانشگاه ادیان و مذاهب, سید ابوالحسن نواب