یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

تأکید حجت‌الاسلام نواب بر گسترش تعاملات علمی با تمام صاحبان اندیشه

تاریخ انتشار: 1398/04/16

تأکید حجت‌الاسلام نواب بر گسترش تعاملات علمی با تمام صاحبان اندیشه

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور در دانشگاه امام کاظم (ع) با جمعی از مدیران، رؤسای دانشکده‌ها و اساتید این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در سفر خود به کشور عراق روز دوشنبه دهم تیرماه 1398 از دانشگاه امام کاظم (ع) بغداد بازدید به عمل آورد.

در این دیدار معاون علمی دانشگاه امام کاظم (ع) با تقدیر و تشکر از حضور ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب و هیات همراه در دانشگاه امام کاظم(ع) گزارشی از فعالیتهای این مرکز علمی ارائه کرده و تعامل دو دانشگاه را رخدادی فرخنده و راه‌گشا دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در این دانشگاه، بر  ضرورت گسترش ارتباطات مراکز علمی در سراسر دنیا فارغ از مناسبات سیاسی، دینی، مذهبی و نژادی تاکید کرد و تنها راه برون رفت از مصائب جهان اسلام را تعامل و گفتگوی آزاد علمی و به‌دور از تعصب عنوان کرد.

وی در ادامه از آمادگی دانشگاه ادیان و مذاهب برای شروع همکاری‌های علمی دو دانشگاه خبر داد و افزود، دانشگاه ادیان و مذاهب از تمامی صاحبان اندیشه و خرد و نیز مراکز علمی با آغوش باز استقبال خواهد نمود.

در جریان این نشست، دو طرف در خصوص تبادل استاد و دانشجو، برگزاری رشته‌های مشترک دانشگاهی و گسترش همکاری‌های علمی به بحث و تبادل و نظر پرداختند. هم‌چنین مقرر شد به زودی تفاهم‌نامه همکاری دو دانشگاه به امضای رؤسای دانشگاه‌ها برسد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب هم‌چنین از بخش‌های مختلف این دانشگاه بازدید کرد و در پایان لوح یادبود دانشگاه ادیان و مذاهب را به مسئولین دانشگاه امام کاظم(ع) هدیه کرد.

برچسب ها : همکاری‌های علمی, دانشگاه امام کاظم (ع), دانشگاه ادیان و مذاهب, سید ابوالحسن نواب, جمهوری عراق, جمهوری اسلامی ایران