یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

هیئت اندیشه‌ورز دانشکده زن و خانواده شروع به کار کرد

تاریخ انتشار: 1398/04/02

هیئت اندیشه‌ورز دانشکده زن و خانواده شروع به کار کرد

هیئت اندیشه‌ورز دانشکده زن و خانواده با هدف گسترش فعالیت‌های این دانشکده شروع به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد انصاری معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب در نخستین نشست هیئت اندیشه‌ورز دانشکده زن و خانواده گفت: ما باید بکوشیم تا عموم دانشجویان، متقاضیان و جویندگان علم در خارج از دانشگاه نیز بتوانند از محتوای علمی تولید شده در دانشکده زن و خانواده استفاده کنند. البته در این راستا تلاش‌هایی صورت گرفته است. از جمله برگزاری دوره کوتاه‌مدت «زن در اسلام و ایران» به همت دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه ادیان و مذاهب که با استقبال خوبی در ماه پایانی سال گذشته به صورت بین‌المللی برگزار شد.

قائم مقام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب در ادامه گفت: مباحث دانشکده زن و خانواده هم چالشی، هم مورد استفاده و هم جذاب است. از آن جا که باید درباره حقوق زنان در کشور آگاهی‌بخشی صورت پذیرد، باید آن‌چه در این علوم اتفاق می‌افتد، برای عموم مردم سامان‌دهی شود. لازمه این کار، یک برنامه‌ریزی مدون و علمی است.

دکتر انصاری در ادامه افزود: بدین منظور جلساتی برگزار شده و شورایی با نام شورای راهبری امور زنان و خانواده راه‌اندازی شده است. علاوه بر این شورا، عملیاتی نمودن پروژه‌های دیگری مانند: کلینیک مشاوره خانواده و تدریس اساتید و دانشجویان در استان‌های مختلف، می‌تواند به عنوان یکی دیگر از خروجی‌های این دانشکده مطرح باشد.

گفتنی است در ادامه این نشست که روز پنجشنبه 30 خردادماه 1398 برگزار شد، هر یک از دانشجویان به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند.

برچسب ها : دانشکده زن و خانواده, هیئت اندیشه‌ورز, زن در اسلام و ایران, کلینیک مشاوره خانواده, محمد انصاری, حقوق زنان