حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)

دوره‌های کوتاه‌مدت بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب گسترش می‌یابد

تاریخ انتشار: 1398/03/28

دوره‌های کوتاه‌مدت بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب گسترش می‌یابد

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر یوسف غضبانی رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب از آغاز به کار چندین دوره کوتاه‌مدت بین‌المللی این مرکز در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر یوسف غضبانی رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب، از آغاز به کار بخش آموزش‌های آزاد بین‌المللی مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد. این بخش با هدف برنامه‌ریزی، مدیریت و اجرای طرح‌های آموزشی بین‌المللی در راستای رسالت‌های مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب تشکیل شده است.

وی در ادامه گفت: سیاست‌گذاری راهبردی این بخش استفاده بهتر از ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب، هم‌افزایی با نهادها و مراکز هم‌سو در داخل کشور و زمینه‌سازی جهت مشارکت فعال و هدف‌مند با دانشگاهیان و مراکز علمی خارج کشور تعریف شده است.

دکتر غضبانی در ادامه گفت: این بخش در نخستین گام اجرایی خود در اردیبهشت‌ماه سال جاری، اولین دوره بین‌المللی «آشنایی با قانون اساسی و ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران» را با همکاری پژوهشکده شورای نگهبان و دانشگاه امام صادق(ع) برگزار نمود که با استقبال استادان و دانشجویانی از کشورهای آلمان، ژاپن، آفریقای جنوبی، اروگوئه، هندوستان، اسپانیا، فرانسه، پاکستان، ایرلند، لبنان و کانادا مواجه شد. در این دوره فشرده، موضوعاتی هم‌چون آشنایی با قانون اساسی، نظریه ولایت فقیه، ساختار قوای سه‌گانه و ساختار و شیوه عملکرد شورای نگهبان توسط اساتیدی از دانشگاه‌های تهران، امام صادق(ع)، قم و پژوهشکده شورای نگهبان ارائه شد.

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب در ادامه گفت: مذاکرات لازم در خصوص ادوار متوالی برنامه مذکور صورت گرفته است و دومین دوره «آشنایی با قانون اساسی و ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران» در زمستان سال جاری برگزار خواهد شد. این بخش در دومین گام خود، نخستین مدرسه تابستانی «مطالعات ایران‌شناسی معاصر» را در دستور کار خود قرار داده است. مقدمات اجرایی و برنامه‌ریزی عملیاتی این دوره کوتاه‌مدت، در اردیبهشت‌ماه سال جاری صورت گرفته است و تاکنون متقاضیانی از آلمان، آمریکا، ژاپن، بنگلادش، چین، ارمنستان، هندوستان، مصر، اسپانیا، اردن، فرانسه و هلند جهت شرکت در این مدرسه تابستانی ثبت‌نام کرده‌اند.

غضبانی در پایان گفت: مدرسه تابستانی «مطالعات ایران‌شناسی معاصر» از 15 لغایت 25 آگوست 2019 (24 مرداد لغایت 3 شهریور 1398)، با چهار مضمون «دین و دین‌داری»، «هنر و معماری»، «فرهنگ و تمدن»، «سیاست و جامعه» با محوریت ایران معاصر، به ترتیب در چهار شهر قم، اصفهان، شیراز و تهران برگزار خواهد شد و به تناسب، ظرفیت‌هایی را جهت ارائه و همراهی اساتید مطرح دانشگاه‌های داخلی و خارجی فراهم خواهد آورد.

برچسب ها : یوسف غضبانی, مرکز آموزشهای الکترونیکی و آزاد, دانشگاه ادیان و مذاهب, قانون اساسی, دوره کوتاه مدت