یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

معاون وزیر علوم آفریقای جنوبی مهمان دانشگاه شد

تاریخ انتشار: 1398/03/28

معاون وزیر علوم آفریقای جنوبی مهمان دانشگاه شد

معاون وزیر علوم آفریقای جنوبی و هیئت همراه، دوشنبه 27 خردادماه 1398 میهمان دانشگاه ادیان و مذاهب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، غالب جچی معاون وزیر علوم آفریقای جنوبی با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی جعفرطیاری دیدار کرد.

در این دیدار، ابتدا قائم‌مقام ریاست دانشگاه به ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و رویکردهای بین‌المللی و پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب پرداخت.

در ادامه غالب جچی معاون وزیر علوم آفریقای جنوبی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت:‌ هدف از این دیدار، توسعه و گشودن راه‌های همکاری بین دو طرف در حوزه آموزشی هست. این دیدار در راستای دیدار وزرای علوم دو کشور ایران و‌ آفریقای جنوبی با اهداف آموزشی صورت گرفته است و وزیر علوم آفریقای جنوبی مشتاق گسترش این همکاری‌ها است.

وی در ادامه گفت: در آفریقا 26 دانشگاه فعال است که بخشی از آن‌ها در حوزه مطالعات دینی فعال هستند. قانون اساسی آفریقای جنوبی مهم‌ترین سند هم‌زیستی مسالمت‌آمیز ادیان مختلف است.

غالب جچی هم‌چنین گفت: انقلاب اسلامی در خودسازی مردم آفریقای جنوبی بسیار مؤثر بود و امام خمینی کسی بود که با ما یاد داد تا چگونه با نژادپرستی و آپارتاید مبارزه کنیم. ما با ارزش‌های شیعه آشنا هستیم و ما دنیا را بدون شیعه نمی‌توانیم تصور کنیم. البته کسانی هستند که مایل نیستند چنین باشد. هرکدام از مکاتب اسلام اعتدالی و اسلام تکفیری می‌توانند مکتبی باشند ولی هدف ما رسیدن به برابری فرق مختلف در اسلام است.

وی هم‌چنین گفت: تنها یک درصد از جمعیت 55 میلیون آفریقای جنوبی مسلمان هستند و درصد بسیار کمی نیز شیعه هستند. در آفریقای جنوبی دو مسجد شیعی فعال است اما مهم این است که شیعه و سنی بتوانند با یکدیگر در کشور ما زندگی کنند. ما عضو مجموعه‌ای هستیم که مرکز آن در امان پایتخت اردن است. آموزش امام جماعت‌ها برای ما بسیار مهم است. آن‌ها در دانشگاه آموزش نمی‌بینند بلکه در نظام مدرسه آموزش می‌بینند. آن‌ها فقط یک خوانش از اسلام را می‌آموزند و به وزارتخانه برای تأیید صلاحیت معرفی می‌شوند. برای مهم است که مواد درسی آن‌ها با اهداف ما یعنی هم‌زیستی سازگار است یا نه.

معاون وزیر علوم آفریقای جنوبی در ادامه گفت: سخن رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مبنی بر این‌که باید فضای باز و قلب گشاده‌ای برای ارتباط ادیان وجود داشته باشد برای من بسیار خوشحال‌کننده است؛ چون گفت‌وگوهای بین‌ادیانی بسیار حائز اهمیت است. ما دوست داریم شاهد تحصیل دانشجویان آفریقای جنوبی در ایران در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری باشیم.

وی گفت: وقتی از وحدت مذاهب صحبت می‌کنیم باید مبنای‌مان صداقت باشد. بنابراین برای یک درصد شیعه ما خیلی مهم است که در آینده کشور ما نقش داشته باشند. این هدف ما از این سفر است تا با دانشگاه‌های هم‌سو آشنا شویم و با فرصت‌های مطالعاتی آن‌ها آشنا شویم و آن‌ها را در اختیار دانشجویان‌مان قرار دهیم.

در این دیدار جمعی از مدیران و معاونان دانشگاه از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فرهودی رئیس دانشکده عرفان، دکتر احمدرضا مفتاح رئیس دانشکده ادیان و مهدی صالحی مدیر امور بین‌الملل و همکاری‌های علمی دانشگاه ادیان و مذاهب نیز حضور داشتند.

در پایان لوح ویژه دانشگاه ادیان و مذاهب به جناب آقای غالب جچی اهدا شد و میهمانان از کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید به عمل آوردند.

برچسب ها : غالب جچی, آفریقای جنوبی, دانشگاه ادیان و مذاهب, احمدرضا مفتاح, مصطفی جعفرطیاری, مصطفی فرهودی