جمعی از علمای اهل‌سنت میهمان دانشگاه شدند

تاریخ انتشار: 1398/02/25

جمعی از علمای اهل‌سنت میهمان دانشگاه شدند

جمعی از علمای اهل‌سنت استان‌های سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی روز سه‌شنبه 24 اردیبهشت‌ماه 1398 میهمان دانشگاه ادیان و مذاهب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جمعی از علمای اهل‌سنت استان‌های سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر یوسف غضبانی رئیس مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه ادیان و مذاهب دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار درباره نحوه تحصیلات دانشجویان اهل‌سنت به صورت مجازی در دانشگاه ادیان و مذاهب و مشکلات و راه‌کارهای گسترش همکاری‌ها و جذب طلاب اهل‌سنت بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است میهمانان دقایقی را نیز در محضر کلام‌الله مجید به همراه برادران شیعه به قرائت آیات کلام‌الله مجید پرداختند.

برچسب ها : اهل سنت, سیستان و بلوچستان, خراسان جنوبی, دانشگاه ادیان و مذاهب