مقدمه و تصحیح رساله «ارشاد الطالبین» تهانیسری

تاریخ انتشار: 1398/02/23

مقدمه و تصحیح رساله «ارشاد الطالبین» تهانیسری

جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو لیلا دعاگوی کربلایی با عنوان «مقدمه و تصحیح رساله «ارشاد الطالبین» تهانیسری» روز دوشنبه 23 اردیبهشت‌ماه 1398 در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو لیلا دعاگوی کربلایی با عنوان «مقدمه و تصحیح رساله «ارشاد الطالبین»، دکتر محمدرسول ملکی به عنوان استاد راهنما، جناب آقای ایمان امینی به عنوان استاد مشاور و دکتر محمد سوری به عنوان استاد داور حضور داشتند.

در چکیده این پایان‌نامه آمده است:

رساله حاضر که موضوع اصلی آن درباره «سلوک، ذکر و تلقین» است، یکی از ارزشمندترین آثار جلال‌الدّین محمد بن محمود تهانیسری است. ارشادالطالبین که به زبان فارسی دری نوشته شده است، شامل سی و پنج فصل است که هر فصلی به موضوعاتی چون: اهمیت و شیوه‌های ذکر و مراقبه، نوع عبادت و ریاضت‌های الزامی برای سالکان و معرفت حق تعالی اختصاص داده و در هر فصل این موضوعات را و لو به اختصار شرح و بیان کرده است.

این رساله با استناد به سه نسخه معتبر تصحیح و ضمن ارائه مقدمه‌ای به تحقیق آن پرداخته شده است، و در مقدمه: زندگی‏نامه، افکار و آثار وی مورد بررسی قرار گرفته و ضمن بررسی به باورها و آموزه‌های طریقه چشتیه نیز اشاره شده است.

برچسب ها : لیلا دعاگوی کربلایی, ارشاد الطالبین, کارشناسی ارشد, پایان نامه