بازدید هیئت اندونزیایی از دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1398/02/14

بازدید هیئت اندونزیایی از دانشگاه ادیان و مذاهب

جمعی از استادان و معاونان دانشگاه‌های اندونزی روز پنجشنبه 12 اردیبهشت‌ماه 1398 از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید و با ریاست دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در بازدید 13 تن از استادان و معاونان دانشگاه‌های اندونزی از دانشگاه ادیان و مذاهب و دیدار با ریاست دانشگاه، میهمانان سؤالات خود را درباره ادیان و مذاهب مختلف و رویکردهای دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کردند.

یکی از شرکت‌کنندگان درباره دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: این دانشگاه بسیار می‌تواند در رفع سوء تفاهم‌ها بین پیروان مذاهب مختلف تأثیرگذار باشد.

ریاست دانشگاه درباره مشکلات پیش آمده برای مسلمانان میانماری گفت: بنده دو سال پیش در میانمار در جمع بودائیان آن‌جا صحبت کردم و مسئله مسلمانان بسیار مورد بحث قرار گرفت. با رهبر بودائیان میانمار در دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در این خصوص صحبت کردم.

وی درباره رابطه مسلمانان و بودائیان گفت: من با رهبر مسلمانان میانمار ارتباط نزدیکی دارم. او هیچ‌گاه از بدرفتاری بودایی‌ها گله نکرده است. من در شهر مندلی به مناسبت ولادت پیامبر با مسلمانان راهپیمایی مفصلی کردیم و در بزرگ‌ترین خیابان این شهر سخنرانی کردیم اما یک بودایی اعتراض نکرد.

برچسب ها : اندونزی, دانشگاه ادیان و مذاهب