اولین آزمون تافل عربی و انگلیسی در سال ۱۳۹۸ برگزار شد

تاریخ انتشار: 1398/02/08

اولین آزمون تافل عربی و انگلیسی در سال ۱۳۹۸ برگزار شد

اولین آزمون تافل زبان‌های خارجی (عربی و انگلیسی) سال ۱۳۹۸ در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آزمون تافل انگلیسی و عربی (آزمون اشتمال) به همت دانشکده زبان و فرهنگ ملل این دانشگاه روز روز شنبه مورخ 7 اردیبهشت ماه سال جاری ساعت 10 صبح با حضور 360 دانشجویان از سراسر کشور در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

لازم به ذکر است دانشگاه ادیان و مذاهب از جمله معدود دانشگاه‌های کشور است که در کنار دانشگاه تهران و دانشگاه فردوسی مشهد، آزمون تافل (اشتمال) را سالی سه بار از سال 1392 تا به امروز برگزار می‌کند.

به گفته حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد اصغری رئیس دانشکده زبان و فرهنگ ملل دانشگاه ادیان و مذاهب، برگزاری دوره‌های آزمون تافل توسط این دانشگاه، با تسهیلات ویژه‌ای مانند: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نیز اسکان داوطلبان شهرستانی، همراه است.

طبق اعلام دانشکده زبان و فرهنگ ملل دانشگاه ادیان و مذاهب کلیه داوطلبان شرکت در آزمون‌های تافل زبان‌های خارجی (عربی و انگلیسی) که اشتغال به تحصیل در مقطع دکتری تمامی رشته‌ها در هر یک از دانشگاه‌های کشور را دارند می‌توانندبرای شرکت در آزمون‌های آینده و همچنین کلاس‌های آمادگی آن که متعاقبا اعلام خواهد شد، در دانشکده زبان و فرهنگ ملل ثبت‌نام کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال دانشکده زبان دانشگاه ادیان و مذاهب در ایتا و تلگرام با آیدی: zabaneadyan@ مراجعه کرده و با عضویت در آن از اخبار و برنامه‌های آینده این مرکز، مطلع شوند.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, تافل, انگلیسی, عربی, آزمون اشتمال, آزمون, دانشکده زبان و فرهنگ ملل