تسهیل در امور پذیرش طلاب و روحانیون شیعه و سنی استان بوشهر

تاریخ انتشار: 1398/01/29

تسهیل در امور پذیرش طلاب و روحانیون شیعه و سنی استان بوشهر

مدیرفرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب از تسهیل در امور پذیرش طلاب و روحانیون شیعه و سنی استان بوشهر خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین جعفر فخرآذر مدیر روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، امروز در استان بوشهر در جمع طلاب و روحانیون شیعه و سنی این استان اعلام کرد آزمون اختصاصی این دانشگاه برای طلاب در شهر عسلویه برگزار خواهد شد.

مدیرفرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: امسال با موافقت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب جهت تسهیل در روند پذیرش طلاب و روحانیون شیعه و سنی استان بوشهر ، این آزمون 13 اردیبهشت 1398 در شهر عسلویه برگزار می‌شود.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, استان بوشهر, جعفر فخرآذر, پذیرش, آزمون اختصاصی