برگزاری کارگاه آموزشی مهارت فن ترجمه

تاریخ انتشار: 1398/01/28

برگزاری کارگاه آموزشی مهارت فن ترجمه

مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب کارگاه آموزشی مهارت فن ترجمه را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مرکز آموزش‌های آزاد در راستای ارتقای مهارت‌های پژوهشی اساتید و دانشجویان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی مهارت فن ترجمه نموده است. این کارگاه در سه سطح برگزار می‌شود و هر سطح، هشت جلسه به طول خواهد انجامید.

دانشجو پس از طی کردن این سه کارگاه قادر خواهد بود به منابع انگلیسی مراجعه نموده و متون مورد نیاز برای تحقیق، پژوهش و یا پایان‌نامه را به فارسی ترجمه نماید.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این دوره به سایت مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس eadyan.ir مراجعه کنند.

این کارگاه از هشتم اردیبهشت‌ماه 1398 آغاز خواهد شد. ثبت‌نام در این دوره برای همه علاقه‌مندان و دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها آزاد است.

برچسب ها : مرکز آموزشهای مجازی, ترجمه, کارگاه آموزشی, دانشگاه ادیان و مذاهب