دفتر میراث مکتوب دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
کارگاه آموزشی تصحیح نسخ خطی
دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی برگزار می کند:
سفر علمی ـ فرهنگی به کشورهای آلمان، دانمارک و سوئد
اثری تازه از دکتر نعیمه پور محمدی منتشر شد:
جامعه‌شناسی معلولیت در ایران، از ابعاد اخلاقی تا مشکلات زندگی
دکتر متیو تریه استاد مرکز تحقیقات ملی فرانسه:
دانشگاه ادیان و مذاهب در دنیا منحصر به فرد است
ازسوی دانشکده زبان و فرهنگ ملل اعلام شد:
آغاز دوره‌های تابستانی زبان دانشکده زبان و فرهنگ ملل

دانشگاه ادیان و مذاهب نمونه فرهنگ بردباری دینی است.

تاریخ انتشار: 1397/12/28

دانشگاه ادیان و مذاهب نمونه فرهنگ بردباری دینی است.

ریکاردو پوزو استاد فلسفه دانشگاه ورونا ایتالیا در گفتگویی از تجربه حضور در ایران و دانشگاه ادیان گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب ریکاردو پوزو استاد تاریخ فلسفه از دانشگاه ورونای ایتالیا که برای شرکت در نشستی با همکاری موسسه هومبولت و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و علوم انسانی به ایران آمده است در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت و به علاوه بر گفتگو با مسئولین و اساتید از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کرد.

پوزو که همکار تحقیقاتی اتحادیه اروپا است و زمانی ریاست شورای بین المللی تحقیقات ایتالیا برای جهت‌دهی تحقیقات در این کشور را بر عهده داشته است با اشاره به این‌که برای اولین بار به ایران سفر کرده است؛ گفت: ایران کشور خاصی در جهان اسلام است و در این کشور توجه خاصی به فلسفه وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بدون توجه به تبلیغات رسانه‌های خارجی بر علیه ایران، با اساتید ایرانی در فضایی دوستانه هم‌کاری دارم  و این تجربه نشان می‌دهد که تمامی این تبلیغات دروغ هستند.

این استاد فلسفه درباره تجربه‌اش از حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: انتظار وجود چنین دانشگاهی در کشور شما را داشتم، چون این دانشگاه نمونه فرهنگی است که از ایرانیان شناخته‌ام؛ مردمانی که نسبت به پیروان سایر ادیان روحیه  بردباری و رواداری دارند.

وی افزود: به نظر من جهان در قرن  21 با مشکلات فلسفی زیادی از جمله افراط در انسان‌گرایی  مواجه است و متفکران مختلف باید مرزها را کنار گذاشته و درباره این مسائل راحت صحبت کنند که دانشگاه ادیان و مذاهب در این راه گام گذاشته و می‌تواند موفقیت‌های بسیاری کسب کند. تبادل دانشجو و تحقیقات مشترک با مراکز علمی از این دست می‌تواند راه‌گشای مسائل دنیای معاصر باشد.

وی در پایان افزود: شهر  بولونیا در ایتالیا نیز از مراکز فعال در زمینه اسلام‌شناسی است و اخیرا مرکزی مطالعاتی برای تحقیق و پژوهش پیرامون تمام مذاهب اسلامی، در آن دایر شده است.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, ریکاردو پوزو, ایران, ادیان, مذاهب