مراسم معارفه و تودیع ریاست دانشکده عرفان برگزار شد

تاریخ انتشار: 1397/12/27

مراسم معارفه و تودیع ریاست دانشکده عرفان برگزار شد

مراسم معارفه حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فرهودی رئیس جدید و تودیع حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش رئیس پیشین دانشکده عرفان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حضور رؤسای دانشکده‌های مختلف و مدیران دانشگاه ادیان و مذاهب، مراسم معارفه حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی فرهودی رئیس جدید و تودیع حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رضا الهی‌منش رئیس پیشین دانشکده عرفان روز دوشنبه 27 اسفندماه 1397 در محل دانشکده عرفان برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان معاون پژوهش دانشگاه، طی سخنان کوتاهی به فعالیت‌های مثمر ثمر و صادقانه دکتر الهی‌منش در دوره مدیریت گروه عرفان دانشکده مذاهب و تأسیس دانشکده عرفان اشاره کرد.

سپس دکتر الهی‌منش طی سخنانی به اهمیت دانشکده عرفان پرداخت و برای موفقیت دکتر فرهودی در سمت جدید ابراز امیدواری کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی فرهودی ریاست جدید دانشکده عرفان نیز ضمن تأکید بر لزوم همکاری دانشکده عرفان با دیگر دانشکده‌ها، از اعتماد حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد بتواند فعالیت‌های انجام گرفته در دوره قبل را بیش از پیش گسترش و توسعه دهد.

در پایان این مراسم هدیه‌ای از سوی مجموعه دانشکده عرفان به حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رضا الهی‌منش اعطا شد و از تلاش‌های وی قدردانی شد.

برچسب ها : مصطفی فرهودی, رضا الهی منش, دانشکده عرفان, دانشگاه ادیان و مذاهب, تودیع, معارفه