فقه و مراجع و رهبر انقلاب اجازه توهین به مقدسات اهل‌سنت را نمی‌دهند

تاریخ انتشار: 1397/12/12

فقه و مراجع و رهبر انقلاب اجازه توهین به مقدسات اهل‌سنت را نمی‌دهند

معاون پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: فقه و مراجع و رهبر انقلاب اجازه توهین به مقدسات اهل‌سنت را نمی‌دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان در نشست علمی «مدعیان دروغین شیعه» با عنوان «بررسی و نقد جریان‌های افراطی شیعه» در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، گفت: علما و رهبر انقلاب اسلامی در رابطه با توهین به مقدسات اهل‌سنت فتوای رسمی مبنی بر حرمت اهانت به مقدسات اهل‌سنت داده‌اند.

وی با اشاره به حمایت انگلیس از فرقه‌سازی و جنگ فرقه‌ای در اسلام بیان کرد: لندن اجازه تأسیس کلیسا و تبدیل به حسینیه به این فرقه هتاک را داده و لذا زمینه‌ساز ظهور شبکه فدک است.

معاون پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: انگلستان هم‌چنین اجازه درست کردن بادکنک‌هایی منقش به عایشه فی النار و به پرواز درآوردن آن‌ها را داد و به طور کلی این فرقه از حمایت مالی انگلستان برخوردار بوده و هست.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فرمانیان با اشاره به مخالفت‌های فرقه شیرازی با امام خمینی پس از انقلاب بیان کرد: اولین اختلاف بر سر ولایت فقیه بود که شیرازی آن را قبول نداشت و لذا این مسئله تنش ایجاد کرد و با سیاست‌های نظام تقابل می‌کرد. دومین مخالفت شیرازی با رهبر در خصوص اعلام رهبران، مخالفان و ساواکی‌ها صورت گرفت.

وی با ذکر این مطلب که مهم‌ترین مسئله‌ای که بین شیرازی و رهبری به اختلاف افتاد، مخالفت با رفتن به جبهه‌ها بود، بیان کرد: سید محمد شیرازی فتوایی اعلام کرد مبنی بر این‌که هر کس به جبهه برود، حرام است اما این موضوع باعث منزوی شدن محمد شیرازی شد.

معاون پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد: بعد از محمد شیرازی برادرش سید صادق شیرازی رهبری این گروه را به دست گرفت و با ولایت فقیه، فلسفه و عرفان به شدت مخالفت می‌کرد و لذا با امام خمینی (ره) و سایر علما که این تفکر را داشتند، شدیداً مخالف بود. شیرازی‌ها در قم ۱۷ دفتر داشتند که در حال حاضر فقط یک دفتر در قم فعالیت دارد و تمام حساب‌های بانکی آن‌ها در ایران مسدود است.

وی افزود: رویکرد خاندان شیرازی حضور در رسانه‌ها است؛ به همین دلیل تشیع لندنی شبکه ماهواره‌ای و سه شبکه رادیویی دارند. شبکه امام حسین ۱ و ۲ و۳، شبکه مرجعیت، بیت‌العباس، امام صادق(ع)، بقیع، فدک، النوار ۱ و ۲، الزهرا و صدای رعد از جمله شبکه‌های معروف طایفه سید صادق شیرازی به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی است ولذا متأسفانه در تولید شبکه‌های ماهواره‌ای از ما موفق‌تر بودند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد: حداقل هزینه یک شبکه ماهواره‌ای در ماه حدود ۲۰ میلیارد تومان است. به عنوان نمونه هزینه ماهیانه شبکه وهابی کلمه ماهی ۴۰۰ میلیارد تومان است. حال این سؤال مطرح می‌شود که چگونه طیف شیرازی با اندک طرفداران خود می‌تواند ۱۸ شبکه با هزینه‌های سنگین را بگرداند؟

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فرمانیان در ارتباط با شبکه فدک بیان کرد: این شبکه در سال ۲۰۰۲ توسط یاسر الحبیب در انگلستان تأسیس شده است. او در سن ۱۹ سالگی هیئت خدام المهدی را در کویت راه‌اندازی کرد و علیه عایشه سخنرانی کرد ولذا دستگیر و به ۱۵ سال حبس محکوم شد ولی بعد از سه ماه عفو خورد و آزاد شد و در لندن شبکه فدک را تأسیس کرد.

وی افزود: در فقه ما کسی حق اهانت به مقدسات و پیامبر را ندارد؛ متأسفانه ما برای ترویج فرهنگ تشیع فیلم یا مستند خوبی علیه تشیع لندنی نساختیم اما مستند فرقه‌گرایی در ۴۵ دقیقه توسط آمریکا برای ترویج فرهنگ تشیع لندنی ساخته و پخش شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرمانیان با ذکر این مطلب که همه مفسران شیعه قائل‌اند که هیچ‌کدام از زنان پیامبران هیچ‌گاه در باب مسائل عفت به شوهران‌شان خیانت نکرده‌اند، بیان کرد: اولین رویکردی که مورد توجه تشیع لندنی است، مسئله لعن است؛ توهین به مقدسات اهل‌سنت از جمله رویکردهای جدی تشیع لندنی است.

وی گفت: هیچ کتابی از کتب شیعیان تندرو مورد نقد اهل‌سنت قرار نگرفته است اما کتاب‌هایی که محترمانه نقد اهل‌سنت را کرده‌اند، شدیداً مورد مخالفت اهل‌سنت قرار گرفته است؛ یکی دیگر از رویکردهای تشیع لندنی را تأکید بر وجود هفته برائت در برابر هفته وحدت است.

معاون پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب قمه‌زنی را یکی دیگر از رویکردهای تشیع لندنی دانست و بیان کرد: وقتی قمه‌زنی برای شیعه‌هراسی، اسلام‌هراسی و دین‌هراسی صورت می‌گیرد، نباید این کار توسط مسلمانان انجام شود.

وی عنوان کرد: از جمله سیاست‌ها و ترفندهای جدی تشیع لندنی، مخالفت آشکار با انقلاب اسلامی و اهانت علنی به مراجع تقلید و رهبری است.

برچسب ها : مهدی فرمانیان, اهل سنت, دانشگاه ادیان و مذاهب, شیعه