سفر ریاست دانشگاه به شهر همدان

تاریخ انتشار: 1397/11/17

سفر ریاست دانشگاه به شهر همدان

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب روزهای سیزدهم و چهاردهم بهمن‌ماه 1357 در سفر به شهر همدان با شخصیت‌های برجسته استان دیدار و در مراسم مختلف به مناسبت ایام‌الله دهه فجر شرکت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در نخستین روز از سفر خود با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان دیدار کرد. دیدار با ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران دومین برنامه وی در اولین روز از سفر به این شهر بود.

وی در دومین روز از سفر خود به شهر همدان با آیت‌الله محمدی نماینده ولی‌فقیه در استان همدان و امام جمعه همدان دیدار و گفت‌وگو کرد. ریاست دانشگاه هم‌چنین در دومین روز از این سفر، در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه‌های فعال در استان همدان شرکت و به سؤالات آنان پاسخ گفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در ادامه با حضور بر سر مزار ملا علی معصومی همدانی از مجتهدان نامدار و مؤسس حوزه علمیه همدان و سردار شهید مدافع حرم حاج حسین همدانی حاضر و به قرائت فاتحه پرداخت.

وی هم‌چنین از دانشگاه بوعلی سینای همدان بازدید به عمل آورد و ضمن دیدار با ریاست این دانشگاه، تفاهم‌نامه همکاری بین دو مرکز را به امضا رساند. وی در ادامه سفر خود از نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی که به همت اداره کل اطلاعات استان همدان برپا شده بود، بازدید به عمل آورد.

ریاست دانشگاه در آخرین برنامه سفر خود به شهر همدان، در مراسم گرامیداشت فجر فاطمی حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

برچسب ها : نواب, همدان