پاپ فرانسیس وارد امارات شد

تاریخ انتشار: 1397/11/15

پاپ فرانسیس وارد امارات شد

پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان سفر تاریخی خود به کشورهای امارات و عربستان را آغاز کرد.

پاپ فرانسیس در یک پیام ویدئویی روز پنجشنبه 11 بهمن‌ماه با اشاره به این سفر که با عبارت «السلام علیکم» آغاز می‌شود، گفت: «خوشحالم از این فرصتی که خداوند به من داده است تا در سرزمین عزیز شما، برگی تازه از تاریخ روابط بین ادیان را بنویسیم.»

او همچنین در این پیام گفت: «ایمان به خداوند اتحاد ایجاد می‌کند نه اختلاف، ایمان به خدا ما را علی‌رغم اختلافات‌مان به هم نزدیک‌تر می‌کند و ما را از دشمنی‌ها و نفرت دور می‌کند.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان شامگاه روز گذشته وارد ابوظبی شد. هواپیمای پاپ در ابوظبی به زمین نشست، جایی که شیخ محمد بن زائد آل نهیان، ولیعهد ابوظبی، شیخ احمد الطیب، شیخ الازهر قاهره و چند تن دیگر از مقامات بلندپایه امارات به استقبال او رفتند.

وی قرار است سه‌شنبه مراسم دعای کلیسای کاتولیک را در ورزشگاه بزرگی در ابوظبی اجرا کند که انتظار می‌رود جمعیتی بالغ بر ۱۳۰ هزار تن در آن شرکت کنند.

در همین راستا، پاپ فرانسیس پیش از شروع این سفر ضمن ابراز نگرانی نسبت به جنگ یمن، طرف‌های درگیر در این کشور را به پایبندی و احترام به توافقنامه آتش بس فراخواند.

وی تصریح کرد: «من با نگرانی بحران یمن را دنبال می‌کنم و ملت یمن از این مناقشه طولانی خسته شده‌اند و کودکان بسیاری از گرسنگی رنج می‌برند اما نمی‌توانند به انبارهای غذا دسترسی داشته باشند.» رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین خواستار توزیع مواد غذایی در میان مردم یمن و تلاش به خاطر مردم شد.

پاپ فرانسیس و شیخ الازهر قرار است در این سفر از مسجد بزرگ شیخ زائد و آرامگاه شیخ زائد بن سلطان آل نهیان، بنیان‌گذار حکومت امارات بازدید کنند. رهبر کاتولیک‌های جهان با اعضای شورای حکمای مسلمانان هم دیدار خواهد کرد.

از سوی دیگر، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا ضمن استقبال از سفر پاپ فرانسیس به امارات، آن را یک لحظه تاریخی خواند.

وی افزود: سفر پاپ فرانسیس به امارات و برگزاری نخستین مراسم نیایش توسط وی در این کشور، صلح و تفاهم بین دو دین بزرگ جهان را ارتقا می‌بخشد.

این نخستین سفر رهبر مسیحیان کاتولیک جهان به کشورهای حوزه خلیج فارس است.

برچسب ها : پاپ, امارات