یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

پذیرش دانشجو غیرحضوری در مقطع کارشناسی تا دهم بهمن‌ماه

تاریخ انتشار: 1397/11/01

پذیرش دانشجو غیرحضوری در مقطع کارشناسی تا دهم بهمن‌ماه

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب از جذب دانشجوی کارشناسی در رشته‌های «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی خبر داد.

به گزاش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر یوسف غضبانی با اشاره به این‌که تحصیل به صورت غیرحضوری دارای مزیت‌هایی ویژه‌ای است، گفت: دارندگان مدرک پیش‌دانشگاهی یا کاردانی می‌توانند با مراجعه به دانشگاه ادیان و مذاهب نسبت به ثبت‌نام در مقطع کارشناسی بدون کنکور و صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی اقدام کنند. پذیرفته‌شدگان می‌توانند از بهمن‌ماه تحصیل خود را آغاز کنند.

وی هم‌چنین افزود: کسانی که در دوره‌های غیرحضوری پذیرش می‌شوند، از خدمت سربازی در حین تحصیل معاف هستند. هم‌چنین کسانی که در رشته‌ای دیگر مشغول به تحصیل هستند، می‌توانند هم‌زمان در این دو رشته به تحصیل ادامه دهند.

وی درباره هزینه تحصیل در رشته‌های غیرحضوری گفت: هزینه تحصیل از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام می‌شود و دانشگاه ادیان و مذاهب نیز شهریه تحصیل را به صورت ترمی از دانشجویان اخذ می‌کند.

غضبانی درباره دیگر مزایای تحصیل به صورت غیرحضوری در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: آزمون پایان ترم به صورت یک آزمون حضوری و در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شد اما دانشجویان جدیدالورود می‌توانند در پایان ترم در مراکز استان محل اقامت خود در آزمون شرکت کنند. مطالب به صورت صوت، فیلم و متن در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد ولی در نیمه دوم ترم، برای برخی دروس، کلاس آنلاین تشکیل می‌شود.

وی هم‌چنین گفت: در مدرک فارغ‌التحصیلان عنوان غیرحضوری قید می‌شود ولی دانشجویان می‌توانند بدون محدودیت در مقاطع بالاتر و در دیگر دانشگاه‌ها به تحصیل ادامه دهند.

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب درباره امکان تحصیل اتباع خارجی گفت: اتباع خارجی نیز می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند. به زودی در کشورهایی که حضور فارسی‌زبانان قابل توجه است، دفتر نمایندگی راه‌اندازی خواهیم کرد تا دانشجویان غیرایرانی بتوانند در کشور خود به تحصیل ادامه دهند.

وی در پایان گفت: کسانی که علاقه‌مند به پذیرش نمایندگی دانشگاه‌ ادیان و مذاهب در استان‌های مختلف می‌باشند، می‌توانند با این مرکز تماس حاصل نموده و تمایل خود برای همکاری را اعلام کنند.

برچسب ها : کارشناسی, شیعه شناسی, فقه و حقوق اسلامی

رضا
کاربر میهمان

1397/11/03 - 15:22:41

سلام آیا با دیپلم علمی کاربردی میتوان در این دوره ثبت نام کرد .

پاسخ مدیر:

برای اطلاع در این زمینه با شماره زیر تماس بگیرید:

02532802610 داخلی 103