بازدید مدیر کتابخانه جامعه‌الزهرا از دانشگاه

تاریخ انتشار: 1397/10/13

بازدید مدیر کتابخانه جامعه‌الزهرا از دانشگاه

مدیر کتابخانه جامعه‌الزهرا روز دوشنبه دهم دی‌ماه 1397 ضمن بازدید از دانشگاه ادیان و مذاهب با محمدی شجاعی مدیر کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرکار خانم فراهانی مدیر کتابخانه جامعه‌الزهرا که به همراه جمعی از مدیران خود برای آشنایی با قابلیت‌ها و توانمندی‌های کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب در زمینه ارائه خدمات به مراجعه‌کنندگان و استفاده از تجربیات این کتابخانه در راه‌اندازی سیستم‌های مکانیزه در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافته بود، با محمدی شجاعی مدیر کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار درباره همکاری‌های متقابل و استفاده از تجارت کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بحث و گفت‌وگو شد.

در ادامه میهمانان ضمن بازدید از کتابخانه با شیوه‌های نوین ارائه خدمات در کتابخانه آشنا شدند.