به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام علی(ع) برگزار می‌شود
به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی:
در باب کتاب «دانشگاه بوم‌شناختی: رؤیایی دست‌یافتنی»
یادداشتی از دکتر مهراب صادق‌نیا؛
الاهیات می‌تواند الاهیات بماند؛ اگر ...
به همت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل؛
دوره بین‌المللی «مدرسه زمستانه ادیان» آغاز شد
با حضور نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت صورت گرفت؛
رونمایی از اثر «بررسی اسناد زیارت دولت‌مردان مسلمان از حرم رضوی»
در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران؛
کتاب جریان‌شناسی فکری امامیه در دوران فترت شایسته تقدیر شد

چهارمین دوره «جایزه فیروزه» با محوریت کالا‌های فرهنگی در جهت حمایت از تولید ملی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: 1397/10/06

چهارمین دوره «جایزه فیروزه» با محوریت کالا‌های فرهنگی در جهت حمایت از تولید ملی به همت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

چهارمین دوره جایزه فیروزه زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو بخش کالایی و پژوهش به شناسایی، معرفی، تقدیر و حمایت از دستاوردها، تولیدات و کالاهای فرهنگی با الگوی ایرانی-اسلامی می پردازد. مرحله پایانی این جایزه در روزهای ۱۲ تا ۱۵ دی ماه در محل دائمی نمایشگاهی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است که جشنواره ملی حرکت بزرگ ترین رویداد علمی دانشجویی سراسر کشور است که با حضور نمایندگان حدود ۶۸۰۰ انجمن علمی دانشجویی کشور در محیطی پویا، مشارکتی و رقابتی هر ساله در یکی از دانشگاه های اصلی کشور برگزار می شود.

بخش پژوهش جایزه فیروزه با دریافت آثار و دستاوردهای علمی، پژوهشی، ایده‌های استارتاپی و صنایع خلاق و نوظهور فرهنگی در تبدیل به بزرگ‌ترین زیست‌بوم پژوهش‌های فرهنگی کشور شده است که به توسعه اقتصاد فرهنگ، فناوری‌های نرم و هویت‌ساز و کسب و کارهای نوپای فرهنگی-اجتماعی اختصاص دارد.جشنواره «جایزه فیروزه» عضو مبادی معرفی شرکت‌های خلاق نیز می‌باشد. قالب آثار دریافتی در این جشنواره به شرح ذیل می‌باشد:

- پژوهش‌های فرهنگی (پایان‌نامه، رساله، مقاله، کتاب،...)

- ایده‌های استارتاپی فرهنگی و اجتماعی

- صنایع خلاق فرهنگی (بازی رایانه‌ای، صنایع دستی، نشر،...)

- نوشت افزار، اسباب بازی و سرگرمی، هدایای فرهنگی و هنرهای سنتی کاربردی، کالاهای فرهنگی محور خانواده

کله علاقمندان می‌توانند جهت حضور در بخش پژوهش این جشنواره با مراجعه به سامانه جشنواره، ثبت نام نمایید. آخرین مهلت ارسال آثار هفتم دی ماه 97 بوده وزمان برگزاری نمایشگاه و تجلیل از برگزیدگان در تاریخ 12 الی 16 دی ماه در محل بوستان گفتگو می‌باشد.

آدرس دبیرخانه جایزه فیروزه: تهران خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان فجر، پلاک 7 - طبقه اول: دبیرخانه جایزه فیروزه- کدپستی:1589743111 شماره تماس: 02188325724

دانشکده رسانه و ارتباطات
واحد مشهد