حمایت از فعالیت‌های معطوف به توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی

تاریخ انتشار: 1397/09/12

حمایت از فعالیت‌های معطوف به توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی

مرکز همکاری‌های علمی و بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سه پروژه حمایتی را جهت توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی در دست اقدام دارد.

مرکز همکاری‌های علمی و بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و میزِ توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی وابسته به قطب فکری فرهنگی بنیادهای نظری و نظام متقن علوم اسلامی و انسانی، سه پروژه حمایتی را جهت توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی در دست اقدام دارند.

طی این پروژه‌ها برخی تسهیلات و حمایت‌های تسهیلاتی، علمی و انتشاراتی به افراد حقیقی یا حقوقی حائز شرایط تعلق می‌گیرد. هدف از این حمایت‌ها گام برداشتن در مسیر رشد علوم اسلامی متناسب با نیازهای دنیای معاصر، نظام و جامعه اسلامی است. اشخاص حقیقی و حقوقی حائز شرایط می‌توانند در یکی از این سه طرح حمایتی مشارکت نمایند. طرح‌های حمایتی سه‌گانه به شرح زیر می‌باشند:

۱. حمایت از گفتمان‌سازی مجلات و همایش‌های علمی در حوزه اولویت‌های راهبردی میز توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی:

این پروژه در صدد ایجاد گفتمان‌سازی در دو سطح مجلات و همایش‌ها با هدف توانمندسازی علوم اسلامی است. بسته حمایتی این پروژه به اشخاص حقیقی و حقوقی‌ای اعطا می‌گردد که در این مسیر گامی مؤثر بردارند. به عنوان نمونه مجلات علمی ـ ترویجی علوم اسلامی که یک شماره خود را به موضوعات مصوب برای این پروژه‌های حمایتی اختصاص دهند و یا همایش‌هایی که همه یا بخشی از فعالیت‌های خود را حول محور یکی از این موضوعات مصوب تعریف کنند، می‌توانند از این بسته استفاده نمایند.

۲. حمایت از مقالات علمی (مجلات پژوهشی و ترویجی) در حوزه اولویت‌های راهبردی میز توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی:

این پروژه در پی ارتقای محتوای فاخر پژوهشی و راهبردی در حوزه علوم اسلامی است. جهت انجام این مهم، پروژه از ظرفیت مقالات علمی و پژوهشی بهره می‌گیرد و می‌کوشد ضمن جلب نظر اهل تحقیق و پژوهش به این عرصه خطیر و مهم، فضای مساعدی را برای تولید و ارائه بررسی‌های جدیدتر در موضوعات مصوب بگشاید؛ فضایی که به ارتقای پژوهش‌های موجود در این حوزه مدد رساند و خود منشأ شکل‌گیری مجموعه‌ای از مقالات پژوهشی مؤثر در این حوزه گردد. افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند از تسهیلات موضوع این پروژه حمایتی بهره‌مند شوند.

۳. حمایت از پایان‌نامه‌های مقاطع تخصصی در حوزه اولویت‌های راهبردی میز توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی:

این پروژه در پی ارتقای توان پایان‌نامه‌های مقاطع تخصصی در حوزه علوم اسلامی است. جهت انجام این مهم، پروژه از ظرفیت شخصیت‌های حقیقی و حقوقی (نظیر مراکز حوزوی و دانشگاهی ارائه دهنده مقاطع تکمیلی و تخصصی در علوم اسلامی) بهره می‌گیرد و می‌کوشد امکان‌های پیش روی جامعه علمی کشور را در گسترش ادبیات تخصصی پایان‌نامه‌نویسی با عطف نظر به این عرصه خطیر ارتقا بخشد.

حمایت‌هایی که ذیل این سه پروژه ارائه می‌شود، شامل مواردی نظیر اعطای تسهیلات مالی به مؤلفان و آفرینندگان محتوای فاخر و ارزشمند، ارائه بسته‌های تشویقی نظیر خریداری آثار و مشارکت در انتشار برای مجلات و تمهیدات پژوهشی هم‌چون ایجاد امکان جهت ارائه مباحث نوآمد در قالب کرسی‌های آزاداندیشی است. هم‌چنین لازم به یادآوری است که بسته‌های حمایتی بر اساس شیوه‌نامه‌ای اجرایی که بدین منظور تهیه گردیده است، عرضه خواهد شد.

افراد حقیقی و حقوقی برخوردار از شرایط لازم می‌توانند جهت مشارکت در این طرح‌ها با مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ارتباط برقرار نمایند و درخواست خود را به ایمیل info@isca.ac.ir ارسال کنند. هم‌چنین شماره ۰۲۵۳۷۷۴۴۱۵۱ جهت تماس با کارشناس مربوطه در مرکز همکاری‌های علمی و بین‌الملل اختصاص یافته است.