فارغ‌التحصیل دانشگاه ادیان و مذاهب؛ نوآور در امر تبلیغ

تاریخ انتشار: 1397/09/12

فارغ‌التحصیل دانشگاه ادیان و مذاهب؛ نوآور در امر تبلیغ

تا کنون طلبه‌های دیگری نیز به این کار علاقه‌مند شده‌اند و در کنار آن‌ها گروه خیریه‌ای هم فعال شده تا با کمک خیران و پزشکان بتوانند فعالیت‌های فرهنگی و رفاهی در استان داشته باشند.

نام اسماعیل آذری‌نژاد فارغ‌التحصیل رشته تصوف و عرفان اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب مدتی است بر سر زبان‌ها افتاده است،‌ طوری که حتی روزنامه گاردین هم با او مصاحبه‌ای ترتیب داده است. آذری‌نژاد به عنوان یک طلبه و روحانی مانند بسیاری از طلاب دیگر، به امر تبلیغ نگاه ویژه‌ای دارد و آن را جزو وظایف اصلی یک طلبه می‌داند. اما تبلیغ وی چهره‌ای متفاوت دارد. او برای این کار نه شهرهای بزرگ، نهادها و مراکز رسمی بلکه نقاط دورافتاده و محروم را در نظر گرفته و گذشته از این،‌ سبک و مخاطب تبلیغش نیز متفاوت است. مخاطب او کودکان و نوجوانان هستند و سبک تبلیغش قصه‌گویی!

ساکن دهدشت است کهگیلویه و بویراحمد است اما روستا به روستا سفر می‌کند و بای بچه‌های محروم کتاب می‌برد و قصه می‌خواند. او درباره این تصمیمش می‌گوید: من قم درس می‌خواندم. بعد از مدتی تحصیل با خودم گفت: دیگر بس است و بازگشتم به شهر و استانم کهگیلویه و بویراحمد. باید یک فعالیت را شروع می‌کردم، نمی‌توانستم نسبت به شهرم بی‌تفاوت باشم. علاقه داشتم یک فعالیت مستمر،‌پرثمر و پایدار و اساسی را دنبال کنم. به همین دلیل این فعالیت را انتخاب کردم. همه کارشناسان تأیید می‌کنند که قصه‌خوانی و قصه‌گویی نقش بسیار پررنگی در تربیت کودکان دارد.

او با شعار «توپ، رنگ، قصه» سراغ بچه‌ها می‌رود. توپ را برای بازی و ایجاد هیجان و شادی و کاستن از خشونت با خود می‌برد و از رنگ هم برای تلطیف کردن فضا و زیباسازی مدارس استفاده می‌کند و آن را به کتابخانه تبدیل می‌کند. قصه هم که کار اصلی او است و با این روش مهارت‌های زندگی کردن را به بچه‌ها می‌آموزد.

آذری‌نژاد در انتخاب روستاها هم نکاتی را در نظر می‌گیرد: روستاهایی که ما معمولاً انتخاب می‌کنیم، کم‌برخوردار هستند. جاده ندارند، آب ندارند، عدالت آموزشی ندارند،‌ سیستم آموزشی‌شان از جمله تعداد معلم و مدرسه در منطقه از لحاظ کیفی و کمی شرایط خوبی ندارد.

برچسب ها : اسماعیل آذری نژاد