ششمین همایش بین‌المللی «عالمیة اللغة العربیة» در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد

تاریخ انتشار: 1397/09/08

ششمین همایش بین‌المللی «عالمیة اللغة العربیة؛ اشراقة انسانیة و حضارة متجددة» وابسته به انجمن «السلام الدولی للثقفة و العلوم» یکم و دوم دی ماه در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، ششمین همایش بین‌المللی «عالمة اللغة العربیة؛ اشراقة انسانیة و حضارة متجددة» وابسته به انجمن «السلام الدولی للثقافة و العلوم» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین نواب برگزار خواهد شد.

«اللغة العربیة و وسائل الاتصال و العولمة»، «اللغة العربیة و السیاسات‌اللغویة فی‌الوطن العربی» و «اللغة العربیة و الاقتصاد اللغوی» اللغة العربیة و الخطاب السیاسی الدینی» و اللغة العربیة واللسانیات الحدیثة» از موضوعاتی است که در این همایش به آنها پرداخته خواهد شد.

در این همایش پنجاه نفر از فعالان در حوزه مطالعات زبان عربی از چندین کشور حضور خواهند داشت.

زمان برگزاری این همایش یکم و دوم دی ماه 97 خواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر به پایگاه همایش مراجعه کنید:

المؤتمر السادس :عالمية اللغة العربية – اشراقة انسانية وحضارة متجددة