سومین دوره‌ جشنواره‌ ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان

تاریخ انتشار: 1397/08/22

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در راستای توجه به تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، نه‌ فقط به‌عنوان امری تکلیفی و در حوزه کتاب‌های درسی بلکه در گستره وسیع آثار ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی و … اقدام به برگزاری سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان کرده است.

توجه به امر تألیف و ترجمه کتاب توسط دانشجویان از جمله اقداماتی است که نه فقط آن‌ها را در مسیر فراگیری دانش کمک خواهد کرد، بلکه ذهن کاوشگر آن‌ها را نظم خواهد بخشید و خلاقیت‌های‌شان را برای استفاده دیگران ثبت و ضبط خواهد کرد.

سومین دوره‌ جشنواره‌ ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان در حوزه‌های زیر اثر می‌پذیرد: حوزه‌ کتاب‌های ارسالی شامل کتاب‌های دینی، اخلاقی و تربیتی، کتاب‌های هنری و ادبی و کتاب‌های اجتماعی و سیاسی است.

شرایط شرکت در جشنواره نیز به شرح زیر اعلام شده است:

شرکت‌کنندگان باید دانشجوی رسمی یکی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند.

کتاب‌هایی برای داوری پذیرفته می‌شوند که از اول اسفند 1396 تا پایان بهمن 1397 منتشر شده باشند.

هم‌زمانی دوره تحصیل دانشجو با تاریخ انتشار کتاب ضروری است.

کتاب‌ها باید با مجوز نشر رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌صورت کاغذی منتشر شده باشند.

کتاب‌ها می‌تواند تألیف یا ترجمه شرکت‌کننده باشد و محدودیتی برای تعداد آثار وجود ندارد.

به کتاب‌هایی که بیش از یک مؤلف یا مترجم داشته باشند، تنها یک جایزه تعلق می‌گیرد.

از هر عنوان کتاب باید دو جلد به دبیرخانه جشنواره ارسال شود؛ برای ارزیابی کتاب‌های ترجمه، ارسال اصل یا کپی خوانای کتاب اصلی، ضروری است.

ناشران می‌توانند آثار دانشجویی خود را به همراه فرم ثبت‌نام اینترنتی به دبیرخانه ارسال کنند. از ناشرانی که بیشترین مشارکت را در انتشار آثار دانشجویی داشته باشند، تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

شیوه‌ ثبت‌نام و ارسال آثار: علاقه‌مندان می‌توانند پس از مراجعه به پایگاه اینترنتی دبیرخانه جشنواره به آدرس https://nbfcs.ut.ac.ir/ و تکمیل فرم ثبت‌نام به یکی از شیوه‌های زیر آثار خود را برای شرکت در جشنواره ارسال کنند:

- ارسال از طریق پست سفارشی آثار به نشانی دبیرخانه.

- تحویل حضوری آثار در ساعات اداری به دبیرخانه و دریافت رسید.

گفتنی است، پذیرش آثار از زمان انتشار فراخوان تا پایان وقت اداری 30 بهمن 1397 و زمان و مکان مراسم اختتامیه (اعلام نتایج و اهدای جوایز): ارديبهشت 1398 خواهد بود.

جوایز:

رتبه اول هر بخش: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جايزه نقدي

رتبه دوم هر بخش: دیپلم افتخار، جايزه نقدي

رتبه سوم هر بخش: دیپلم افتخار، جايزه نقدي

آدرس دبیرخانه: خیابان انقلاب، ابتدای خیابان 16 آذر، شماره 16، اداره کل فرهنگی و اجتماعی، رایانامه: Cultural@ut.ac.ir