«خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»

تاریخ انتشار: 1397/08/20

«خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»

پیشنشست «خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی» از پیشنشستهای «همایش بین‌المللی امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احمدرضا مفتاح رئیس دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: آستان قدس رضوی به منظور ترویج فرهنگ رضوی در تعامل با سایر ادیان و مذاهب با بهره‌گیری از سیره امام رضا(ع) همایش بین‌المللی امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان را برگزار می‌کند.

وی افزود: تاکنون دو پیش‌نشست در هند و لبنان به منظور بهره‌مندی از صاحب‌نظران ادیان و مذاهب گوناگون برگزار شده و قرار است چند پیش‌نشست در قم، تهران، اصفهان و یزد نیز برگزار شود.

احمدرضا مفتاح گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب روز چهارشنبه 23 آبان 1397 میزبان یکی از پیش‌نشست‌ها با عنوان «خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی» خواهد بود.

وی از ویژگی‌های این پیش‌نشست را حضور برخی از بزرگان یهودیت و مسیحیت دانست و گفت: از علمای ارمنی، آشوری و کلیمی نیز برای حضور در این نشست دعوت به عمل آمده است.

دکتر مفتاح افزود: چند مقاله درباره خدامحوری در ادیان و آموزه‌های رضوی و نیز مناظرات امام رضا(ع) با پیروان سایر ادیان برای ارائه در این پیش‌نشست آماده شده است.

گفتنی است همایش بین‌المللی امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان بهمن‌ماه امسال در مشهد مقدس برگزار می‌گردد.

این پیش‌نشست چهارشنبه 23 آبان 1397 از ساعت 8 صبح در سالن اجتماعات امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد و ورود برای همه علاقه مندان برای حضور در این پیش نشست آزاد است.

گفتنی است روز سه‌شنبه 22 آبان‌ماه 1397 ساعت 16 نشست خبری این پیش‌نشست در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور مسئولان برگزاری همایش و نیز اصحاب رسانه برگزار می‌شود.

برچسب ها : امام رضا, همایش