سیدحسن اسلامی در پیش نشست همایش امام رضا و گفتگوی ادیان:
بنابر روایات مناظره مقبول است اما پسندیده نیست
صادق‌نیا در پیش‌نشست همایش امام رضا و گفتگوی ادیان
گفت‌وگوی بین ادیان باید از مفهوم اصالت خدا در ادیان ابراهیمی آغاز شود
فرمانیان در دومین همایش علمی سیره امام رضا(ع) آموزه‌ها و کارکردها
امام رضا(ع) تعامل نیکو و سازنده‌ای در تقریب مذاهب با اهل سنت داشت
در دیدار رئیس دانشگاه ادیان مذاهب با مدیر حوزه‌‌های علمیه:
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و حوزه علمیه به امضا رسید
با موضوع «خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
چهارمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» برگزار شد
پیش‌نشست همایش «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» در دانشگاه ادیان و مذاهب:
«خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری بنیاد پژوهش‌های آستان قدس برگزار می‌کند:
نشست علمی «سیره امام رضا(ع)؛ آموزه‌ها و کارکردها»

جوهره انقلاب اسلامی یک جوهره ضد ظلم است

تاریخ انتشار: 1397/08/12

جوهره انقلاب اسلامی یک جوهره ضد ظلم است

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر انصاری‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در آستانه یوم‌الله 13 آبان، از این روز به عنوان نماد مبارزه با ظلم یاد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر انصاری‌پور در سخنانی در آستانه یوم‌الله 13 آبان گفت:‌ ماهیت انقلاب اسلامی و اس و اساس و جوهره آن، حرکت ضد ظلم بوده و ان شاء‌الله این حرکت با همین جوهره استمرار پیدا خواهد کرد و به قیام امام زمان(عج) متصل خواهد شد. اگر قرار باشد این جوهره باقی بماند، باید در ضدیتش با ظلم جهانی باقی بماند و حقیقتاً ظلمی که امروز بر بشریت می‌رود، شاید در تاریخ سابقه نداشته است.

وی افزود: ممکن است زمانی هیتلری پیدا شود و در جایی جنگی به پا کند و عده‌ای کشته شوند ولی امروز ظلم مستمر شده است یعنی روز به روز و ساعت به ساعت ظلم در حال انجام است. ریشه هر نوع محرومیتی که در دنیا به مستضعفان جهان تحمیل می‌شود، به نظام سلطه برمی‌گردد. هر نوع فشاری از اقتصادی گرفته تا جنگ مثل جنگ یمن و این‌که به بعضی کمک و به هر قیمتی سلاح برسانند، منشأ آن به نظام سلطه جهانی و آمریکا برمی‌گردد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب هم‌چنین گفت: اگر روز سیزده آبان را به عنوان نمادی برای حرکت ضد ظلم طرح کرده‌اند، نشان دهنده جوهره انقلاب اسلامی است که یک جوهره ضد ظلم است و در واقع اس و اساس تعالیم اسلامی هم همین است. مکتب اهل‌بیت(ع) هم جوهره‌اش همین است و یک بنیان اساسی در مکتب اهل‌بیت(ع) همین حرکت ضد ظلم بوده است که شاخصه بارزش حرکت امام حسین(ع) است و نقطه فرجامینش این است که ظلم را براندازد همان‌طور که روایتی از پیامبر اکرم(ص) هست که می‌فرمایند «یَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطًا وَعَدْلًا کَمَا مُلِئَتْ ظُلْمًا وَجَوْرًا». این جوهره تعالیم اهل‌بیت(ع) و هم جوهره انقلاب بوده است. این جوهره باید نمود داشته باشد و خودش را آشکار کند. ان شاء الله فردا یکی از نمودهای همین خصیصه ظلم‌ستیزی انقلاب خواهد بود. ان شاء الله خداوند ما را در این حرکت سهیم کند و در زمینه‌سازی برای ظهور حضرت حجت ما را آماده و سهیم کند.

گفتنی است این سخنرانی روز شنبه 12 آبان‌ماه 1397 بعد از نماز ظهر برگزار شد.

برچسب ها : انصاری پور, 13 آبان