سیدحسن اسلامی در پیش نشست همایش امام رضا و گفتگوی ادیان:
بنابر روایات مناظره مقبول است اما پسندیده نیست
صادق‌نیا در پیش‌نشست همایش امام رضا و گفتگوی ادیان
گفت‌وگوی بین ادیان باید از مفهوم اصالت خدا در ادیان ابراهیمی آغاز شود
فرمانیان در دومین همایش علمی سیره امام رضا(ع) آموزه‌ها و کارکردها
امام رضا(ع) تعامل نیکو و سازنده‌ای در تقریب مذاهب با اهل سنت داشت
در دیدار رئیس دانشگاه ادیان مذاهب با مدیر حوزه‌‌های علمیه:
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و حوزه علمیه به امضا رسید
با موضوع «خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
چهارمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» برگزار شد
پیش‌نشست همایش «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» در دانشگاه ادیان و مذاهب:
«خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری بنیاد پژوهش‌های آستان قدس برگزار می‌کند:
نشست علمی «سیره امام رضا(ع)؛ آموزه‌ها و کارکردها»

نامه آیت‌الله محقق داماد به پاپ فرانسیس

تاریخ انتشار: 1397/08/12

نامه آیت‌الله محقق داماد به پاپ فرانسیس

آیت‌الله سید مصطفی محقق داماد رئیس بخش مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم در نامه‌ای به پاپ فرانسیس رهبر مسیحیان کاتولیک،‌ از وی خواست تا نسبت به سلطه‌جویی آمریکا علیه ملت ایران واکنش نشان دهد.

در نامه آیت‌الله سید مصطفی محقق داماد به پاپ فرانسیس در اعتراض به اقدامات خصمانه آمریکا علیه ملت ایران آمده است:

حضرت عالیجناب پاپ فرانسیس

تا آن‌جا که ما از تعلیمات حضرت مسیح(س) پیامبر بزرگ خداوند اطلاع داریم، مسیحیت با خدمت به انسان‌ها آمیخته است. بنابراین از آن مقام مقدس به عنوان پیشوای مسیحیان جهان انتظار می‌رود که نسبت به ستمی که از سوی رئیس یک کشور بزرگ مسیحی بر ملت ایران می‌رود، بی‌تفاوت نباشند.

عالیجنابا!

دولت ایران به نمایندگی از ملت، قراردادی با رئیس وقت دولت آمریکا منعقد کرد. این قرارداد مورد تصویب نمایندگان مردم در مجلس شورا قرار گرفت. به گواهی سازمان جهانی انرژی اتمی از سوی ایران هیچ‌گونه تخلفی در پای‌بندی به این پیمان دیده نشده است اما با کمال تأسف رئیس‌جمهور فعلی کشور آمریکا یک‌جانبه مرتکب عهدشکنی شده است. اصل وفای به عهد اصلی است که مورد احترام و تأکید همه ادیان و خردمندان جهان است. علاوه بر عهدشکنی تصمیمات حادی علیه ایران که مستقیماً سخنی آن‌ها متوجه ملت و مردم ایران می‌گردد، اتخاذ نموده است. رنجی که مردم ایران از ناحیه تحریم‌ها متحمل خواهند شد، بر هیچ‌کس پوشیده نمی‌باشد و صرفاً محدود به غذا و دارو نمی‌گردد و بر سراسر زندگی روزمره مردم مؤثر است.

کدام وجدان انسانی می‌پذیرد و می‌تواند تحمل کند که کودکان، سالخوردگان، مستمندان، زنان باردار و بسیاری گروه‌های مشابه ضعیف و ناتوان که از نظر موازین انسان‌دوستانه همواره باید مورد محبت دیگر انسان‌ها قرار گیرند، در این‌گونه تصمیمات غیرانسانی دچار سختی شوند و شاید به علت کمبود وسائل و امکانات جان خود را از دست بدهند؟ با کمال تأسف این تصمیمات از سوی رئیس کشوری انجام می‌گیرد که اکثریت قاطع مردم آن مفتخر به پیروی از عیسی مسیح (ص)، پیامبر صلح، دوستی و مبشر محبت و عشق به انسان‌ها می‌باشند. تأسف بالاتر آن‌که این تصمیمات تلخ و ناگوار در زمانی صورت می‌گیرد که شخصی مانند حضرتعالی پیشوایی مسیحیان جهان را بر عهده دارید و مورد احترام پیروان سایر ادیان نیز می‌باشید.

عالیجنابا!

اینجانب به عنوان یکی از معلمین دینی که مفتخر به همکاری با آن‌جناب در پژوهش‌های گوناگون هستم، از پیشگاه آن مقام مقدس استدعا دارم که به هر طریق ممکن در این امر مداخله و ارشادات لازم را مبذول فرمایید.

با احترام

سید مصطفی محقق داماد