دوره آموزش نقاشی ویژه خواهران

تاریخ انتشار: 1397/08/07

دوره آموزش نقاشی ویژه خواهران

معاونت فرهنگی دانشگاه، دوره آموزش تخصصی طراحی و نقاشی ویژه خواهران را برگزار می‌کند.

معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب دوره آموزش نقاشی در طرح‌های مختلف (اشیای بی‌جان، منظره، چهره) و تکنیک‌های گوناگون (طراحی با مداد، سیاه قلم، آبرنگ، پاستیل گچی، رنگ روغن، اکرولیک) ویژه خواهران را برگزار می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به دفتر امور فرهنگی مراجعه کنند و یا با داخلی 135 تماس بگیرند.

گفتنی است این دوره‌ها به صورت شش جلسه روزهای یکشنبه از ساعت 10 تا 12 برگزار می‌شود. هزینه شرکت در دوره، 50 هزار تومان است.

جهت آشنایی با فعالیت‌های استاد مربوطه به کانال @naghshefakher در پیام‌رسان سروش مراجعه کنید.

برچسب ها : نقاشی, طراحی