حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی رئیس جامعه المصطفی:
دانشگاه ادیان یک فرصت در شکل‌گیری تمدن اسلامی است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در آیین آغاز سال تحصیلی:
دانشگاه ادیان آغوش خود را برای گفت‌وگو با همه گشوده است
دکتر محمدجواد ظریف در پیام خود به دانشگاه ادیان و مذاهب:
دانشگاه ادیان در تحکیم وحدت در جهان اسلام، نقش‌آفرین است
دکتر سید علی موسوی نژاد مطرح کرد:
عربستان درنهایت واقعیت یمن را می‌پذیرد
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در جمع اصحاب رسانه:
دانشگاه ادیان و مذاهب بزرگ‌ترین کانون نگاه بین‌المللی به قم است
استاندار قم در دیدار با ریاست دانشگاه:
وجود دانشگاه ادیان و مذاهب در قم یک نعمت است
سفیر فرانسه در دیدار با رئیس دانشگاه:
گفت‌وگوی بین ادیان بسیار قابل تحسین و احترام است

کربلا میزبان غدیرشناسان جهان در همایش بین‌المللی غدیر می‌شود

تاریخ انتشار: 1397/08/06

کربلا میزبان غدیرشناسان جهان در همایش بین‌المللی غدیر می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد غفوری‌نژاد از برگزاری همایش بین‌المللی غدیر در قم و کربلای معلا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد غفوری‌نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب و دبیر بخش ادیان و فرق همایش بین‌المللی غدیر در نشست خبری در آستانه برگزاری این همایش گفت: همایش بین‌المللی غدیر با میزبانی عتبه مقدسه امام حسین(ع) و به صورت چهار زبانه در ایران و برخی کشورهای جهان تحت اشراق عتبه مقدسه حسینیه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به این‌که حدیث غدیر یک روایت متواتر لفظی است که در تمامی مذاهب اسلامی نقل شده، گفت: ما در بخش ادیان و مذاهب همایش سعی کردیم تا درباره این اتفاق از زاویه تمامی این فرق به کار پژوهشی بپردازیم و بازتاب‌های فرهنگی غدیر در این جوامع را معرفی کنیم. برای همین مهم تمامی منابع تاریخی، سیره‌نگاری، جغرافیایی، سکه‌ها و حتی کتیبه‌ها و بناهای تاریخی ایجاد شده بر مبنای غدیر را نیز مورد بررسی و پژوهش قرار داده‌ایم.

گفتنی است همایش بین‌المللی غدیر در آلمان به زبان انگلیسی، در پاکستان به زبان اردو، در ترکیه به زبان ترکی و در ایران به زبان فارسی برگزار می‌شود. همایش اصلی نیز در کربلای معلا برگزار خواهد شد.

مهلت ارسال مقالات به این همایش، 30 آذرماه 1397 است و تاکنون یکصد پژوهشگر نسبت به ارسال مقاله به همایش (ایران) اقدام کرده‌اند. این همایش اردیبهشت‌ماه سال آینده در شهر قم برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله به سایت اینترنتی همایش به آدرس www.al-ghadir.org مراجعه کنند.

برچسب ها : غدیر, غفوری نژاد