سیدحسن اسلامی در پیش نشست همایش امام رضا و گفتگوی ادیان:
بنابر روایات مناظره مقبول است اما پسندیده نیست
صادق‌نیا در پیش‌نشست همایش امام رضا و گفتگوی ادیان
گفت‌وگوی بین ادیان باید از مفهوم اصالت خدا در ادیان ابراهیمی آغاز شود
فرمانیان در دومین همایش علمی سیره امام رضا(ع) آموزه‌ها و کارکردها
امام رضا(ع) تعامل نیکو و سازنده‌ای در تقریب مذاهب با اهل سنت داشت
در دیدار رئیس دانشگاه ادیان مذاهب با مدیر حوزه‌‌های علمیه:
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و حوزه علمیه به امضا رسید
با موضوع «خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
چهارمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» برگزار شد
پیش‌نشست همایش «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» در دانشگاه ادیان و مذاهب:
«خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری بنیاد پژوهش‌های آستان قدس برگزار می‌کند:
نشست علمی «سیره امام رضا(ع)؛ آموزه‌ها و کارکردها»

نقش روشنفکران در تکوین و گسترش بهائیت در ایران

تاریخ انتشار: 1397/07/30

نقش روشنفکران در تکوین و گسترش بهائیت در ایران

جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو احمد ورمزیار با عنوان «نقش روشنفکران در تکوین و گسترش بهائیت در ایران» روز دوشنبه 30 مهرماه 1397 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو احمد ورمزیار با عنوان «نقش روشنفکران در تکوین و گسترش بهائیت در ایران»،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی سلطانی به عنوان استاد راهنما، دکتر سید علی موسوی‌نژاد به عنوان استاد مشاور و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علیرضا ایمانی به عنوان استاد داور حضور داشتند.

در چکیده این پایان‌نامه آمده است:

جریان روشنفکری و روشنفکران همواره در مجامع فکری مورد توجه بوده‏اند. مفهوم روشنفکری مفهومی است که درباره آن اظهار نظرهای گوناگون و گاه تا حدودی ضد و نقیض بیان شده است. تفاوت آرا درباره روشنفکری باعث شده که تعریف جامع و مورد قبول همگان از این مفهوم ارائه نشود. به طوری که می‏توان گفت روشنفکری از مفاهیمی است که سهل وممتنع میباشد. روشنفکران ازلحاظ روش­شناسیِ معرفتِ دینی با بهائیان قرابت­هایی دارند. تعالیم دوازده­گانه بهائیت و مبانی معرفت­شناختیِ روشنفکران همسویی و هم­آوایی غیرقابل انکاری دارند. هر دو این جریانها مشروعیت عقل مدرن را مورد تاکید قرار می‏دهند. دوگانه روشنفکری و بهائیت با اندک تسامح، زائیده یک بازه زمانی هستند. این دو جریان در تاریخ معاصر ایران، گرچه هر دو پدیده­ای اجتماعی و سیاسی هستند که از حیث پدیدارشناسانه در جامعه­شناسی سیاسی باید مورد کندوکاو و بررسی قرار گیرند؛ اما به دلیل ورود این دو جریان در حیطه مسائل معرفت­شناسی و به خاطر تأثیر و تأثری که این دو بر یکدیگر می­گذارد و ظرفیت­های فراروی هر کدام بر دیگری سبب میشود تا ما به نقش روشنفکران در تکوین و گسترش بهائیت توجه نشان دهیم.