گزارشی از سفر ریاست و قائم‌مقام دانشگاه به عراق

تاریخ انتشار: 1397/07/16

گزارشی از سفر ریاست و قائم‌مقام دانشگاه به عراق

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه و حجت‌الاسلام والمسلمین جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست به دعوت عتبه حسینی عازم کشور عراق شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجج اسلام سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه و دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست که به دعوت عتبه حسینی به کشور عراق سفر کرده بودند، ضمن زیارت اعتاب مقدسه نجف و کربلا از مؤسسه آیت‌الله خویی در شهر نجف بازدید و با مسئولان این مؤسسه دیدار و گفت‌وگو کردند. هم‌چنین بازدیدی از بخش گفت‌وگوی ادیان این مؤسسه صورت گرفت.

در ادامه این سفر بازدیدی از مؤسسه دراسات البحوث در کربلا صورت گرفت و موافقت‌نامه‌ای به امضای دو طرف رسید. مؤسسه دراسات البحوث برای سومین بار از ریاست دانشگاه برای بازدید از این مؤسسه دعوت کرده بود. یکی از فعالیت‌های قابل توجه این مؤسسه نگارش موسوعه صد جلدی امام حسین(ع) است. تا کنون بیست جلد از این موسوعه منتشر شده است.

دیگر برنامه این سفر، بازدید از دانشگاه کربلا بود. در این بازدید، دیداری با ریاست دانشگاه به انجام رسید و مقرر شد در زمینه تبادل استاد و دانشجو و برگزاری دوره‌های آموزش زبان عربی همکاری جدی صورت پذیرد.

ریاست و قائم‌مقام ریاست دانشگاه در ادامه سفر خود به عراق، از چند مؤسسه و نهاد علمی بازدید و رایزنی‌هایی در زمینه همکاری‌های علمی دوطرفه به انجام رسید.

گفتنی است این سفر روزهای هشتم تا دهم مهرماه 1397 به انجام رسید.