هجدهمین نمایشگاه کتاب دانشگاه برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: 1397/07/15

هجدهمین نمایشگاه کتاب دانشگاه برگزار می‌شود

کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب برای هجدهمین سال متوالی اقدام به برگزاری نمایشگاه کتاب‌های خریداری شده می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب که رسالت خود را در غنای روزافزون علمی این کتابخانه قرار داده است، امسال نیز برای هجدهمین سال متوالی، کتاب‌های خریداری شده از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نمایشگاه‌های  استانی، کتاب‌های اهدایی ریاست محترم دانشگاه و کتاب‌های اهدایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم را در معرض دید و نظر اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران قرار می‌دهد.

این نمایشگاه از 18 مهر تا 3 آبان 1397 در سالن شهید بهشتی برپا می‌شود و از ساعت 10 تا 15 پذیرای بازدیدکنندگان است.

گفتنی است در این نمایشگاه، 2500 جلد کتاب فارسی، عربی و انگلیسی به نمایش گذاشته خواهد شد.

برچسب ها : نمایشگاه, کتاب