جذب دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی

تاریخ انتشار: 1397/07/12

جذب دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی

دانشگاه ادیان و مذاهب صرفاً‌ از طریق سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی مجازی در رشته‌‌های فقه و حقوق اسلامی (کد رشته 32019) و شیعه‌شناسی (کد رشته 32829) دانشجو می‌پذیرد.

اطلاعیه ثبت‌نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت صرفاً براساس سوابق تحصیلی کارشناسی 97 دانشگاه ادیان و مذاهب

بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي شیعه‌شناسی و یا فقه و حقوق اسلامی(کارشناسی دوره مجازی غیردولتی) (اعم از داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1397 ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) مي‌رساند داوطلبان مي‌توانند ضمن مشخص نمودن رشته مورد علاقه خود، با به همراه داشتن مدارك مندرج در دفترچه راهنما و با توجه به موارد ذیل از تاريخ 10/07/1397  لغايت 30/10/1397 برای ثبت‌نام به دانشگاه ادیان و مذاهب مراجعه نمايند.

1- كليه متقاضيان مي‌بايست حداكثر تا تاريخ 31/06/1397 داراي مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) يا پيش‌دانشگاهي و يا كارداني (فوق ديپلم) بوده باشند.

تبصره: در صورت امكان تشكيل كلاس براي نيمسال دوم سال تحصيلي جاري از سوي دانشگاه، آن دسته از داوطلباني كه حداكثر تا تاريخ 30/11/1397 موفق به اخذ مدرك پيش‌دانشگاهي و یا كارداني گردند، مي‌توانند در رشته و يا رشته‌هاي تحصيلي مربوط متقاضي شوند.

2- هر داوطلب منحصراً مي‌تواند در يك گروه آزمايشي و يك كدرشته محل متقاضي شود. بديهي است در صورت ثبت‌نام داوطلب در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه، اطلاعات وي از بانك اطلاعات پذيرفته‌شدگان يكي از موسسات بر اساس ضوابط سازمان سنجش آموزش کشور حذف خواهد شده.

3- داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌ اطلاعات در سامانه مربوط در خصوص كدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را بعمل آورند. بديهي است پس از ثبت، كدرشته محل ثبت شده براي داوطلبان قابل تغيير و يا تعويض نيست.

تبصره: البته ویرایش اطلاعات تا پایان فرصت ثبت‌نام ممکن است.

4- كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

پذیرش 32802610 -025 (داخلی 103) پاسخ‌گویی پیرامون مسایل پذیرش و مراحل ثبت‌نام.

امور دانشجویی 32802610 025 (داخلی 110 و یا 155) پاسخگویی پیرامون مسایل و تعهدات مالی دانشجویان

ثبت نام از داوطلبان در دو مرحله به صورت اینترنتی و حضوری صورت می‌گیرد. پذیرفته‌شدگان لازم است از روز شنبه مورخ 14/07/1397 لغایت یک‌شنبه مورخ 30/10/1397 نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام نموده، پس از تکمیل ثبت نام اینترنتی با مراجعه حضوری به دانشگاه، نسبت به تشکیل پرونده و ارایه مدارک لازم برای ثبت‌نام حضوری طبق برنامه زمانی ذیل به همراه مدارک مورد نیاز اقدام نمایند. بدیهی انجام مراحل ثبت‌نام به‌صورت اینترنتی و حضوری الزامی بوده درپایان مراحل ثبت‌نام داوطلبان شماره دانشجویی دریافت خواهند نمود.

توجه: چنانچه داوطلبی نتواند مراحل ثبت‌نام اینترنتی خود را انجام دهد همکاران ما در بخش پذیرش و ثبت‌نام برای این دسته از داوطلبان مراحل ثبت‌نام را انجام خواهند داد. البته این داوطلبان باید در هنگام مراجعه حضوری علاوه بر مدارک لازم برای تشکیل پرونده که در دفترچه راهنما به آن‌ها اشاره شده است، فایل اسکن شده عکس خود به همراه مبلغ 22 هزار تومان هزینه ثبت‌نام را به همراه داشته باشند.

برای ثبت‌نام اینجا را کلیک کنید

راهنمای ثبت‌نام