بازدید فرهیختگان سوئیسی از دانشگاه

تاریخ انتشار: 1397/07/11

بازدید فرهیختگان سوئیسی از دانشگاه

جمعی از فرهیختگان سوئیسی که در قالب یک تور علمی به ایران سفر کرده بودند، یکشنبه هشتم مهرماه 1397 از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جمعی از فرهیختگان سوئیسی که در قالب یک تور علمی به ایران سفر کرده بودند، ضمن بازدید از دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش رئیس دانشکده عرفان دیدار و گفت‌وگو کردند.

رئیس دانشکده عرفان در این دیدار ضمن تبیین اصول و اعتقادات شیعی، به سؤالات میهمانان سوئیسی درباره تشیع و نیز فعالیت‌های دانشگاه ادیان و مذاهب پاسخ گفت.

برچسب ها : سوئیس