به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام علی(ع) برگزار می‌شود
به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی:
در باب کتاب «دانشگاه بوم‌شناختی: رؤیایی دست‌یافتنی»
یادداشتی از دکتر مهراب صادق‌نیا؛
الاهیات می‌تواند الاهیات بماند؛ اگر ...
به همت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل؛
دوره بین‌المللی «مدرسه زمستانه ادیان» آغاز شد
با حضور نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت صورت گرفت؛
رونمایی از اثر «بررسی اسناد زیارت دولت‌مردان مسلمان از حرم رضوی»
در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران؛
کتاب جریان‌شناسی فکری امامیه در دوران فترت شایسته تقدیر شد

نخبه گماری مصداق بارز تکریم نخبگان است

تاریخ انتشار: 1397/06/23

نخبه گماری مصداق بارز تکریم نخبگان است

سیدعلی مستجاب الدعواتی یکشنبه هجدهم شهریورماه با حضور در برنامه صبحگاهی شبکه استانی قم که بطور زنده از شبکه سراسری شما نیز پخش می‌گردید به تبیین جایگاه نخبگان علوم انسانی و نقش ایشان در حل مسائل جامعه پرداخت.

وی علوم انسانی را علومی دانست که ناظر به انسان بعنوان یک پدیده است و تمامی بحثهای حول مقوله انسان را شامل می شود. مشاور جوان رئیس دانشگاه و عضو بنیاد ملی نخبگان در ادامه با خاطر نشان کردن جایگاه و اهمیت علوم انسانی، تئوری پردازی و حل مسائل جامعه را وظیفه مهم علوم انسانی دانست.

به نظر وی از موارد مغفول در جامعه ما همین بحث اهمیت دادن به علوم انسانی به عنوان رشته ها و علوم زمینه ساز تحول در کشور است، به نحوی که اگر جایگاه علوم انسانی بصورت صحیح تبیین و به این رشته‌ ها بها داده شود، قطعاً در صنعت، علوم تجربی و سایر زمینه ها هم می توانیم پیشرفت کنیم. این دانشجوی نخبه با اشاره به جایگاه برجسته شهر قم در زمینه علوم انسانی و بویژه در حوزه علوم اسلامی یادآور شد پاسخگویی به انتقادات وارده در این حوزه، زمینه ساز رشد این علوم خواهد بود.

وی ضمن معرفی نخبگان بعنوان راهنمایان جامعه به سوی موفقیت و سعادت، با تبیین نگاه موجود در سند راهبردی کشور در امر نخبگان که نخبه شناسی، نخبه گزینی، نخبه پروری و نخبه گماری است، بر نخبه گماری بعنوان مصداق بارز تکریم نخبگان تأکید کرد.

وی در پایان نقش مردم و مسئولین را در حمایت از نخبه گماری خطیر اعلام کرد و بطور ویژه از مردم خواست که در مواضع اعمال قدرت خود به نخبه گماری بها دهند و از توانایی نخبگان علمی جامعه در راستای حل مسائل و مشکلات بهره برداری کنند.

برچسب ها : مشاوران جوان, بنیاد نخبگان, سیدعلی مستجاب الدعواتی

دانشکده رسانه و ارتباطات