اختلاف سم مهلک جامعه اسلامی است

تاریخ انتشار: 1397/06/13

اختلاف سم مهلک جامعه اسلامی است

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی جامعه اسلامی را بیش از هر زمانی نیازمند وحدت، انسجام و همدلی دانسته و تأکید کردند: اگر مسلمانان متحد باشند، هیچ قدرتی نمی‌تواند بر آن‌ها مسلط شود.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار شماری از علمای اهل‌سنت کردستان، با استناد به آیاتی از قرآن کریم، اختلاف را سم مهلک جامعه اسلامی و زلزله‌ای ویرانگر توصیف کردند.

ایشان جامعه اسلامی را بیش از هر زمانی نیازمند وحدت، انسجام و همدلی دانسته و تأکید کردند: اگر مسلمانان متحد باشند، هیچ قدرتی نمی‌تواند بر آن‌ها مسلط شود.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی نسبت به نقشه‌های شوم دشمنان برای ایجاد اختلاف در بین امت اسلام هشدار داده و گفتند: الان دشمنان به دنبال این هستند که گروه‌های مختلف اسلامی را به جان هم بیندازند و متأسفانه این کار را در عراق و سوریه نیز عملیاتی کردند.

ایشان همه گروه‌های اسلامی را به کنار گذاشتن اختلافات و تکیه بر مشترکات توصیه و فرمودند: امروز زمانی است که دشمن، اسلام را مزاحم منافع نامشروع خود می‌داند، از این رو باید بیدار و آگاه باشیم.

معظم‌له تأکید کردند: امت اسلام باید هوشیار باشند، دست به دست هم دهند و توطئه‌های دشمنان را در نطفه خفه کنند.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در ادامه سخنان خود با تصریح بر این‌که نباید به مقدسات گروه‌ها و مذاهب اسلامی توهین شود، گفتند: به همه توصیه می‌کنیم به مقدسات یکدیگر احترام بگذارند و بدانند که وحدت تنها و تنها در سایه عمل محقق می‌شود.

ایشان اشتراکات امت اسلام را به مراتب بیش از نقاط اختلاف دانسته و بیان داشتند: باید با تکیه بر این اصول و تقویت آن‌ها و عمل به سفارش‌های پیامبر گرامی اسلام و اهل‌بیت(ع) توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ساده‌زیستی حضرت امام رضوان الله تعالی علیه تأکید کردند: حضرت امام با همین ساده‌زیستی، اخلاص و توکل توانستند دنیا را تکان دهند و با همراهی مردم انقلاب را به پیروزی برسانند.

معظم‌له در پایان از کردستان به عنوان استانی زنده، بالنده، پیشرو و اثرگذار در انقلاب اسلامی یاد کرد و یاد و خاطره شهدای این منطقه را گرامی داشتند.

برچسب ها : مکارم شیرازی, تقریب