اهتزاز پرچم عزای حسینی در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1397/06/13

اهتزاز پرچم عزای حسینی در دانشگاه ادیان و مذاهب

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری از آغاز ویژه‌برنامه‌های ماه محرم در دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان این‌که ماه محرم موسم بصیرت‌افزایی و شناخت اسلام و مقتضیات زمان است، گفت: حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام به ما آموخت که پاسداری از حریم قرآن و اسلام در گرو پایداری و مقاومت تا پای جان است و این مهم از صدر قیام امام حسین علیه‌السلام تاکنون ادامه داشته است.

معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: شرایط امروز جهان اسلام نیازمند درس‌آموزی از مکتب حسینی است و دنیا پذیرفته است که قیام امام حسین علیه‌السلام حرکتی آزادی‌خواهانه است، بنابراین با الهام از درس‌های این قیام می‌توان آزادمنشانه جهان را به طرفداری از مظلوم و مقابله با ظالم دعوت کرد.

وی افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب به منظور بهره‌مندی از فرصت ایام عزای سرور و سالار شهیدان و یاران باوفایش ویژه‌برنامه‌های خود را با برافراشتن پرچم عزای حسینی در تاریخ 19 شهریور 1397 در این دانشگاه آغاز خواهد کرد.

مصطفی جعفرطیاری اشاره کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب در راستای استفاده بهتر اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه از مباحث مرتبط با قیام حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام ویژه‌برنامه‌هایی را در قالب تحلیل‌های علمی و فرهنگی این نهضت جاودان در دستور کار خود دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: تلاش داریم با در نظر گرفتن ضرورت تبیین شور و شعور حسینی، منطبق با آموزه‌های قرآن و اهل‌بیت علیهم‌السلام و بررسی عمیق‌تر ماهیت قیام حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام با برگزاری سلسله جلسات سخنرانی و مدیحه‌سرایی، پیام عاشورا را در قالب‌های نو برای مخاطبان تبیین نماییم.

وی افزود: حاصل این برنامه‌ها در پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس اینترنی urd.ac.ir قرار خواهد گرفت.

جعفرطیاری در پایان گفت: این برنامه‌ها علاوه بر آن‌چه در سال‌های گذشته توسط دانشگاه اجرا شده است، با نگاه علمی و تببین عبرت‌های عاشورایی همراه خواه بود.

گفتنی است مراسم ویژه برافراشته شدن پرچم عزای حسینی و اعلان عزای شهدای کربلا روز دوشنبه 19 شهریور 1397 بعد از نماز عصر در محل دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

برچسب ها : جعفرطیاری, محرم