سیدحسن اسلامی در پیش نشست همایش امام رضا و گفتگوی ادیان:
بنابر روایات مناظره مقبول است اما پسندیده نیست
صادق‌نیا در پیش‌نشست همایش امام رضا و گفتگوی ادیان
گفت‌وگوی بین ادیان باید از مفهوم اصالت خدا در ادیان ابراهیمی آغاز شود
فرمانیان در دومین همایش علمی سیره امام رضا(ع) آموزه‌ها و کارکردها
امام رضا(ع) تعامل نیکو و سازنده‌ای در تقریب مذاهب با اهل سنت داشت
در دیدار رئیس دانشگاه ادیان مذاهب با مدیر حوزه‌‌های علمیه:
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و حوزه علمیه به امضا رسید
با موضوع «خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
چهارمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» برگزار شد
پیش‌نشست همایش «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» در دانشگاه ادیان و مذاهب:
«خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری بنیاد پژوهش‌های آستان قدس برگزار می‌کند:
نشست علمی «سیره امام رضا(ع)؛ آموزه‌ها و کارکردها»

هفتمین دوره بین‌المللی شیعه‌شناسی برگزار شد

تاریخ انتشار: 1397/06/10

هفتمین دوره بین‌المللی شیعه‌شناسی برگزار شد

هفتمین دوره بین‌المللی شیعه‌شناسی با حضور پژوهشگران داوطلب از شش کشور در دانشگاه ادیان و مذاهب به منظور آشنایی تخصصی با تعالیم شیعه برگزار شد.

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، مدیریت بین‌الملل دانشگاه هر ساله در دو نوبت با ارسال فراخوانی مبنی بر برگزاری دوره بین‌المللی تخصصی شیعه‌شناسی از پژوهشگران داوطلب برای حضور در این دوره ثبت‌نام می‌کند.

این دوره کوتاه و فشرده که همواره با حضور مدرسان و اساتید برجسته دانشگاه ادیان و اساتید مدعو به زبان انگلیسی برگزار می‌شود در روزهای گذشته با حضور داوطلبانی از شش کشور از روز پنج شنبه 31 مرداد تا عصر روز جمعه نهم شهریور برگزار گردید.

این دوره که از سال 1394 هر شش ماه یکبار و در ماه های شهریور و اسفند برگزار می‌شود، در دوره هفتم میزبان اساتید، پژوهشگران و دانشجویانی از شش کشور شامل آلمان، استرالیا، اتریش، هند، ایتالیا و صربستان بود.

شرکت‌کنندگان در این دوره بین‌المللی با مهم‌ترین سرفصل‌های تاریخی و اعتقادی تشیع ازجمله تاریخ شکل‌گیری، پیدایش و فرق تشیع، تشیع و ایران معاصر،‌ منابع تفکر شیعی، دکترین مهدویت، امامت، آیین‌های عزاداری و سرور، ادعیه و زیارات، اخلاق شیعی، اندیشه سیاسی تشیع،‌ اجتهاد و فتوا، و نیز تشیع و زنان آشنایی یافتند.

در این دوره اساتید حوزه و دانشگاه ازجمله سیدحسن اسلامی اردکانی،‌ حمیدرضا شریعتمداری، محمد سمیعی، نعمیه پورمحمدی و مهدی رضازاده به ارائه سخنرانی در موضوعات فوق پرداختند.

همچنین در این دوره علاوه بر میهمانان خارجی، دانشجویان و پژوهشگرانی از داخل کشور نیز حضور داشتند تا شرکت کنندگان خارجی و دانشجویان ایرانی درباره موضوع تشیع به گفت‌وگو با یکدیگر بپردازند.

شرکت‌کنندگان در هفتمین دوره بین‌المللی شیعه شناسی ضمن شرکت در کلاس‌های نظری آموزشی، عصر هر روز و نیز سه روز پایانی این دوره را به گردشگری فرهنگی در شهرهای قم، اصفهان، کاشان، تهران و نیز روستای ابیانه پرداختند تا از نزدیک در جریان فضای فرهنگی و اجتماعی کشور قرار گیرند.

شرکت کنندگان با دیدار از اماکن مذهبی و تاریخی مربوط به تشیع و نیز اقلیت‌های مذهبی، فضای مسالمت‌آمیز همزیستی پیروان ادیان و مذاهب ایرانی را از نزدیک تجربه می‌کنند.

گفتنی است سه روز ابتدایی این دوره با مشارکت دانشگاه الزهرا در محل این دانشگاه در تهران برگزار شد.

برچسب ها : دوره بین‌المللی شیعه‌شناسی, شیعه‌پژوهان, دانشگاه ادیان و مذاهب, دانشگاه الزهرا