از همکاران خبری دانشگاه تجلیل شد

تاریخ انتشار: 1397/05/17

از همکاران خبری دانشگاه تجلیل شد

به مناسبت روز خبرنگار از همکاران فعال در عرصه خبر دانشگاه ادیان و مذاهب تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسمی که روز چهارشنبه هفدهم مردادماه 1397 بعد از نماز ظهر در نمازخانه دانشگاه برگزار شد، از آقایان سید رضا سجادی‌نژاد رئیس اداره روابط عمومی، داود بهلولی و علی جلالی کارشناسان رسانه، احمدرضا عبادی و سید ستار میراحمدی از همکاران پیشین روابط عمومی، و سید مصطفی نواب و وحید ستارزاده از دیگر همکاران در حوزه رسانه و خبر با اهدای هدایی به دست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری تجلیل به عمل آمد.

در متن تقدیر از این همکاران آمده است:

در روزگاری که از آن به عنوان عصر رسانه و فناوری اطلاعات یاد می‌شود، بی‌گمان خبرنگاران در انتقال خبر و اطلاع‌رسانی به عنوان ابزارهای آگاهی‌بخشی با سرعت، دقت و امانت‌داری، نقش حیاتی و انکارناپذیری دارند.

هفدهم مرداد در تقویم جمهوری اسلامی ایران به پاسداشت نقش مهم خبرنگار و احترام به روح خبرنگار شهید محمود صارمی به این نام نام‌گذاری شده است و شاید تنها فرصتی است مغتنم برای پاسداشت مقام این زحمت‌کشان عرصه اطلاع‌رسانی و روشنگران افکار عمومی .

دانشگاه ادیان و مذاهب از تلاش‌های مجاهدانه عرصه اطلاع‌رسانی تقدیر نموده و توفیقات روزافزون پیام‌آوران صادق را از خداوند متعال مسئلت می‌نماید.

برچسب ها : روز خبرنگار