پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

تاریخ انتشار: 1397/05/17

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در پیام خود به مناسبت روز خبرنگار گفت: خبرنگاران و اهالی رسانه، رکن چهارم دموکراسی و چشمان بیدار مردم‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب به مناسبت روز خبرنگار پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفدهم مردادماه را که یادآور شهادت محمود صارمی، یکی از خبرنگاران بین‌المللی ایران، به دست تحجر طالبانی است، به‌درستی و شایستگی، روز خبرنگار نامیده‌اند. نام‌گذاری این روز، به رسانه‌ها و مخاطبان عام و خاص‌شان یعنی مردم و مسئولان، جایگاه خبرنگار و اصحاب رسانه را خاطرنشان می‌کند: کسانی که شجاعانه، صادقانه و مسئولانه تا پای جان، متعهد به رسالت اطلاع‌گیری و اطلاع‌رسانی هستند.

خبرنگاران و اهالی رسانه، رکن چهارم دموکراسی و چشمان بیدار مردم‌اند که باید در روزگار غفلت و اشتغال همگان، تحولات پیرامونی را رصد کرده و همه دستگاه‌ها و نهادهای رسمی و مردمی را زیر نگاه تیزبین خود داشته باشند و افزونه‌خواری‌ها، سوء‌استفاده‌ها، کم‌کاری‌ها و حتی قانون‌گریزی‌ها و بی‌اخلاقی‌ها را بپایند و با آگاه‌سازی مردم، پاسدار ارزش‌ها باشند.

دانشگاه ادیان و مذاهب با گرامی‌داشت این روز ارجمند، از همه خبرنگاران و اهل قلم و هنر می‌خواهد که ظرفیت‌های ادیان و مذاهب را برای صلح، آرامش، معنویت و زیست اخلاقی بشناسند و به دنیای گرفتار در بحرانِ بی‌اخلاقی و بی‌معنایی بشناسانند.

دانشگاه ادیان و مذاهب با تبریک این روز به همه اصحاب رسانه، آمادگی خود را برای قرار دادن تمام اندوخته‌های علمی و تجربه‌های بین‌المللی‌اش در خدمت این آرمان انسانی و ایمانی اعلام می‌کند. باشد که صلح و هم‌زیستی دینی بر سپهر حیات آدمی سایه‌افکن شود.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب